Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Eminbey Mahallesine Daha Sağlıklı ve Daha Verimli İçme Suyu Deposu

Eminbey Mahallesine Daha Sağlıklı ve Daha Verimli İçme Suyu Deposu

Salihli ilçesine bağlı Eminbey Mahallesi’ndeki Asmalı, Gülistan ve Çiftlik mevkiilerinde 3 adet 25 metreküplük prefabrik depo montajı gerçekleştirdi.

SALİHLİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Eminbey Mahallesi’ndeki Asmalı, Gülistan ve Çiftlik mevkiilerine 3 adet 25 metreküplük prefabrik içme suyu deposu montajları gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelere prefabrik içme suyu deposu kazandırmaya devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Salihli ilçesine bağlı Eminbey Mahallesi’ndeki Asmalı, Gülistan ve Çiftlik mevkiilerinde 3 adet 25 metreküplük prefabrik depo montajı gerçekleştirdi. Mevcut sondaja bağlantıları yapılacak olan prefabrik depolar ile mahalleye daha sağlıklı bir sistem üzerinden içme suyu ulaşması sağlanacak.

“Depolar eskiydi, MASKİ yeni depo sağladı”

Mahalle muhtarı Feridun Bozkaya çalışmadan memnun kaldığını belirterek, “Mahallemizin 3 mevkiine prefabrik depo montajları yapıldı. Bağlantı çalışmaları da yapılıyor. İnşallah daha verimli içme suyuna ulaşacağız. Emek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor