SALİHLİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Eminbey mahallesinde bulunan ana içme suyu deposu ile Çiftlik bağlısı arasında bulunan içme suyu kollektör hattında 1.5 kilometrelik yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha kaliteli ve verimli içme suyu sağlamak adına il genelinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesine bağlı Eminbey mahallesinde bulunan ana içme suyu deposu ile Çiftlik bağlısı arasında bulunan içme suyu kollektör hattında 1.5 kilometrelik yenileme çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarla birlikte mahalle sakinlerine kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağlandı.

“MASKİ, elinden geleni yaptı”
Çalışmalarla ilgili fikirlerini belirten Eminbey mahalle muhtarı Feridun Bozkaya, “Mahallemizde bulunan mevcut içme suyu kollektör hattının ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle yenileme çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar güzel. Ekipler ellerinden geleni yaptılar. MASKİ’nin çalışmalarından memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 18.01.2023 14:42:00 855 0
Tarih: 18.01.2023 14:42 Güncelleme: 18.01.2023 14:42
Haberi Sesli Oku