Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin, 24 Kasım öğretmenler günü kutlamaları kapsamında emekli sınıf öğretmeni Ayşe Sunar’ı evinde ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Tekin beraberinde Şef Erol Neşeli ile birlikte evinde ziyaret ettiği Sunar’ın öğretmenler gününü kutlayarak çiçek verdi.

Tekin, ziyarette yaptığı konuşmada Mustafa Kemal Atatürk’e 1928 yılında “Başöğretmen” unvanı verilmesi sebebiyle ülkemizde 1981 yılından beri 24 Kasım tarihinin “Öğretmenler Günü” olarak kutlandığını anımsattı.

Bu kapsamda emekli olan öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek bu önemli günde onlara “unutulmadıkları” mesajını verdiklerini dile getiren Tekin, şöyle dedi:

“Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden olan öğretmenlik emek, özveri, sevgi, sabır ve hoşgörü ister. Yeni nesillere toplumsal değerlerin, ulusal kültürün, iyi birey olmanın ilkesel özelliklerinin aktarılmasında birincil aktörlerdir. Dolayısıyla öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır.”

Ziyarette duygulandığı ve bir o kadar da sevinç yaşadığı gözlenen Sunar ise ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini, hayatının 30 yılını bu mesleğe vermiş olmaktan çok mutlu olduğunu kaydetti.



Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Dr. Deniz Kireç’ten yeni kişisel sergi: “Dreamscapes”

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 23.11.2013 13:06:43 0
Tarih: 23.11.2013 13:06 Güncelleme: 23.11.2013 13:06
Haberi Sesli Oku