MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kent içi ulaşımda hayata geçirilmesi planlanan elektrikli otobüs projesinin test sürüşüne katıldı. Vatandaşlarla birlikte elektrikli otobüsle Manisa sokaklarında gerçekleştirilen test sürüşünde, Başkan Ergün vatandaşlara proje hakkında bilgiler verdi. 
Kent içi ulaşımda modern sistemleri hayata geçirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa´da uygulamaya konulması planlanan elektrikli otobüs projesinin test sürüşünü gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün de takip ettiği test sürüşünde Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil de yer aldı. Çevre dostu, sessiz, alçak tabanlı, engelli bireylerin kullanıma uygun ve yüzde yüz elektrikli olan otobüsün test sürüşü, 1 numaralı hat güzergahında yapıldı.
Güzergahın tamamında otobüste yer alan Başkan Ergün, otobüse binen vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşlara Manisa Büyükşehir Belediyesinin ulaşım projelerini anlatan Başkan Ergün, elektrikli otobüs projesinin detaylarıyla ilgili de bilgiler verdi. Test otobüsüyle Manisa sokaklarında olduklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ?Allah nasip ederse yaklaşık 1 sene içerisinde ihalelerini yapıp yeni otobüsleri vatandaşlarımızın hizmetine sokmayı planlıyoruz. Bunlar elektrikli, çevreyi kirletmeyen, tasarruflu otobüsler. Manisa´ya bunları getirip taşımayı bunlarla yapmayı hedefliyoruz? dedi.
Vatandaşların elektrikli otobüs karşısında olumlu tepkileriyle karşılaşan Başkan Ergün, ?Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisindeyiz. Bu doğrultuda gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışmaya devam edeceğiz? diye konuştu.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 26.04.2017 08:08:57 553 0

Tarih: 26.04.2017 08:08

Haberi Sesli Oku