9380,95%0,45
37,90% 0,30
42,94% 1,61
3957,95% 2,25
6383,07% 2,67
Ekrem Başkan Personelini Sevindirdi
Sosyal Denge Ücreti Yüzde 100’den Yüzde 120’ye Çıktı
Saruhanlı Belediyesinde çalışan memurların sosyal denge ücreti yüzde 100’den yüzde 120'ye yükseltildi.
Saruhanlı Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet-Sen arasında bir süredir devam eden görüşmeler karara bağlanarak 1 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Belediye Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, Başkan Yardımcısı Tuğba Eroğlu, Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şube Başkanı Hakan Göktaş ve Sendikanın Belediyedeki İşyeri Temsilcisi Nihat Coşkun katıldı.
Daha önce yapılan görüşmeler sonucunda varılan mutabakat metinleri taraflar arasında karşılıklı olarak imzalandı. 1 Nisan 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere belediyede görevli memurların sosyal denge ücreti yüzde 100’den yüzde 120'ye yükseltildi.
Başkan Cıllı, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, “Biz büyük bir aileyiz. Saruhanlı’ya hizmet eden her bir personelimizin yanında olmaya, emeğinin ve alın terinin hakkını vermeye devam edeceğiz," diye konuştu.
Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şube Başkanı Hakan Göktaş ise memurlara verdiği desteğinden dolayı Başkan Cıllı’ya teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız personeline bir kez daha sahip çıktı. Memurlarımız adına kendisine teşekkür ederim" dedi.