SARUHANLI - 2 Ocak 2015 tarihinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Saruhanlı Eski İlçe Başkanı Diş Hekimi Muharrem Ekici eşi ve çocukları tarafından vefatının 5. Yılında lokma hayrıyla yâd edildi.

Muharrem Ekici´nin vefat yıldönümü nedeniyle Saruhanlı Çarşı Camiinde Mevlit okutuldu ve lokma döktürüp vatandaşlara dağıtıldı.

Anma programına, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Hasan Levent, Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Ekici´nin eşi Özlem Şener Ekici, çocukları ve partililer katıldı.

-MUHARREM EKİCİ´NİN VEFATI-

Muharrem Ekici, 2 Ocak 2015 tarihinde parti üyesi ve arkadaşı olan Muhittin Bakar´ın cenaze töreni için gittiği ilçe mezarlığında kendini iyi hissetmediğini belirtmesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel´in de bulunduğu mezarlıkta Özel´in otomobiline bindirilerek tedavi için Saruhanlı Devlet Hastanesine götürülmüştü. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Ekici´ye hastanede yaklaşık bir buçuk saat kalp masajı yapıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılmamıştı.

-MUHARREM EKİCİ-

1970 yılında dünyaya gelen evli ve 2 çocuk babası Muharrem Ekici, İlk, Orta ve Lise eğitimini Saruhanlı´da tamamladı. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi´nden 1992 yılında mezun olan Ekici, vatani görevini İzmir´deki 600 yataklı Hava Hastanesi´nde yaptı. Saruhanlı´da 1994 yılında Diş Hekimliği mesleğine başlayan Ekici, 2005-2010 yılları arasında CHP Saruhanlı İlçe Başkanlığı yaptı. Ekici, 12 Haziran 2011´deki Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP´den Manisa 6. Sıra Milletvekili adayı, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde de Saruhanlı Belediye Başkan adayı olmuştu.

 



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 6.01.2020 17:38:00 2150 0

Tarih: 06.01.2020 17:38
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00