CHP Saruhanlı Belediye Başkan adayı Muharrem Ekici, kendi partisinin dışında Ak Parti ve MHP’li seçmenden de oy alabilecek kişiliğe sahip olduğunu belirterek, CHP olarak seçimi kazanabilecek durumda olduklarını ifade etti.

CHP’li Ekici, İlçeye bağlı Gökçeköy beldesi ile Kayışlar köyünü ziyaret ederek 30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimler için vatandaşlardan destek istedi.

Köylerdeki temasları sırasında bir kahvehanede vatandaşlara hitap eden Ekici, göreve gelmesi halinde alışılmış bir belediyecilik anlayışının dışında herkesi kucaklayan, kapısı herkese ardına kadar açık olan bir belediyecilik anlayışını sergileyeceğini kaydetti.

Saruhanlı’yı her alanda cazibe merkezi haline dönüştüreceklerini, bu konuda ekonomik sosyal ve kültürel projelerinin hazır olduğunu dile getiren Ekici, şöyle konuştu:

“Sürekli halkın içinde olacağım. Sorun ve istekleri bire bir halka görüşerek tespit edecek ve çözeceğiz. “Muharrem Ekici” ismi olarak ben sadece CHP’li seçmenden değil, Ak Parti ve MHP’li seçmenin de oyunu alabilecek bir pozisyona sahibim. Bu yüzden seçimi kazanmaya en yakın isim Muharrem Ekici’dir. Ben siyasi arenada yeni bir isim değilim. 10 yıldır siyasetin içindeyim. Köy ve beldeleri yeni değil, 10 yıldır geziyor, halkın içinde bulunuyorum. Dolayısıyla bu yöreyi iyi bilir ve tanırım. Sorunlar nelerdir, çözüm yolları nedir bunları iyi bilirim. Bu yüzden iddialıyız.”

Ekici, Ak Parti’nin Türkiye konjonktüründeki gidişinin iyi görünmediğini, yaşanan son olaylar ve Ak Parti’nin baskıcı politikalarının Ak Partili seçmeni bile rahatsız eder hale geldiğini savunarak bunun mutlaka sandığa da yansıyacağını ileri sürdü. 



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 18.12.2013 18:00:55 758 0
Tarih: 18.12.2013 18:00 Güncelleme: 18.12.2013 18:00
Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri