CHP Saruhanlı Belediye Başkan adayı Muharrem Ekici, kendi partisinin dışında Ak Parti ve MHP’li seçmenden de oy alabilecek kişiliğe sahip olduğunu belirterek, CHP olarak seçimi kazanabilecek durumda olduklarını ifade etti.

CHP’li Ekici, İlçeye bağlı Gökçeköy beldesi ile Kayışlar köyünü ziyaret ederek 30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimler için vatandaşlardan destek istedi.

Köylerdeki temasları sırasında bir kahvehanede vatandaşlara hitap eden Ekici, göreve gelmesi halinde alışılmış bir belediyecilik anlayışının dışında herkesi kucaklayan, kapısı herkese ardına kadar açık olan bir belediyecilik anlayışını sergileyeceğini kaydetti.

Saruhanlı’yı her alanda cazibe merkezi haline dönüştüreceklerini, bu konuda ekonomik sosyal ve kültürel projelerinin hazır olduğunu dile getiren Ekici, şöyle konuştu:

“Sürekli halkın içinde olacağım. Sorun ve istekleri bire bir halka görüşerek tespit edecek ve çözeceğiz. “Muharrem Ekici” ismi olarak ben sadece CHP’li seçmenden değil, Ak Parti ve MHP’li seçmenin de oyunu alabilecek bir pozisyona sahibim. Bu yüzden seçimi kazanmaya en yakın isim Muharrem Ekici’dir. Ben siyasi arenada yeni bir isim değilim. 10 yıldır siyasetin içindeyim. Köy ve beldeleri yeni değil, 10 yıldır geziyor, halkın içinde bulunuyorum. Dolayısıyla bu yöreyi iyi bilir ve tanırım. Sorunlar nelerdir, çözüm yolları nedir bunları iyi bilirim. Bu yüzden iddialıyız.”

Ekici, Ak Parti’nin Türkiye konjonktüründeki gidişinin iyi görünmediğini, yaşanan son olaylar ve Ak Parti’nin baskıcı politikalarının Ak Partili seçmeni bile rahatsız eder hale geldiğini savunarak bunun mutlaka sandığa da yansıyacağını ileri sürdü. 



Feci şekilde darp edildi, 27 gün sonra yaşamını yitirdi

Salihli'de korkutan yangın

Korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

Salihli'deki yangının bilançosu: 4 ev, 1 ağıl, 2 motosiklet, 1 traktör, 1 iş makinesi kül oldu

Makilik alanda yangın

Silahlı kavga: 3 yaralı

Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 18.12.2013 18:00:55 465 0

Tarih: 18.12.2013 18:00

Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri