SARUHANLI - Saruhanlı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay´ı Manisa Kan Bağış Merkezi işbirliği ile          Saruhanlı´da görev yapan öğretmenler ve Sendika Temsilcileri kan bağışında bulundu.

Türk Kızılay´ı Manisa Kan Bağış Merkezi tarafından Hükümet Meydanında kurulan kan alım aracına gelen öğretmenler ve sendika temsilcileri kan bağışında bulundular.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, ?İlçemizdeki tüm öğretmenlerimizi, halkımızı, kan verebilecek herkesi kan vermeye davet ediyoruz. Manisa Kızılay Müdürlüğü ile yapılan kampanya ilçemizde görev yapan eğitimcilerimiz tarafından desteklenerek 60 civarında kan bağışında bulunuldu.? Dedi.

Işık, Kampanyaya destek veren tüm sendikaların ilçe temsilcilerine ve bu konuda duyarlı davranan herkese teşekkür ettiğini söyledi. 

-Kan Bağışının Önemi-

Türk Kızılayı Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal ise, kan bağışının önemi hakkında şu bilgileri verdi: ?Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Bir ünite kan 3 hastanın hayatını kurtarabilecek kadar önem taşıyor. 18 ile 65 yaş arasında ki kadınlar 12 ay içinde 3, erkekler ise en fazla 4 defa kan bağışında bulunabilir. Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız gerek Manisa´daki Kızılay Kan Bağış Merkezi´ne gerekse ilçelerimizi dolaşan Kızılay Kan alma birimleri ve gezici kan alma ekiplerine müracaat edebilir. Bu konuda toplum olarak duyarlı olmalıyız.?

 

 

 



S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 2.10.2015 17:07:56 681 0
Tarih: 02.10.2015 17:07 Güncelleme: 02.10.2015 17:07
Haberi Sesli Oku