Anahtar Kelimeler: Kula Eğitim çıkarması

KULA - Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Kula Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber Kula Kaymakamı Osman Güven´i ziyaret ederek ilçedeki eğitim sorunları üzerine bilgi alışverişinde bulundu. 
Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner Kula Kaymakamı Osman Güveni ziyaret etti. Kula ilçesinin eğitim sorunlarının dile getirildiği ziyarette sorunların çözümü için birlikte hareket etmenin başarıyı daha da arttıracağı vurgusu yapıldı. Saha çalışmalarında eğitim çalışanlarının talep ve önerilerini aldıklarını söyleyen Başkan Mesut Öner, eğitimde ciddi ve radikal değişimlere ihtiyaç olduğunu belirterek özellikle her türlü imkandan mahrum bölgelerde çalışan eğitimcilerin sorunlarını önemsediklerini ve bu sorunların çözümü için her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi. Öner, Kula´da başarıya imza atan eğitim çalışanlarının her türlü takdir ve taltifi hak ettiklerini de sözlerine ekledi. 
Kula Kaymakamı Osman Güven de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek eğitim öğretimde başarıyı getirecek her çalışmaya destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.
Öner ve beraberindeki heyet Kaymakam Güven´e yapılan ziyaretin ardından Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Kula Eğitim Bir-Sen Başkanı Adem Sümen ile Şube Müdürleri Hüseyin İzci ve Etem Dağlı´yı da ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 2.11.2017 08:15:28 487 0

Tarih: 02.11.2017 08:15
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00