Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Eğitim Bir Sen'den Vefa Plaketi

Eğitim Bir Sen'den Vefa Plaketi

SARUHANLI - Eğitimciler Birliği Sendikası Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, kurum değişikliği nedeniyle sendikanın Saruhanlı İlçe Temsilciliği görevinden ayrılan Cevdet Aydın'a geçmişte yaptığı hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

EĞİTİM BİR SEN’DEN VEFA PLAKETİ

 

SARUHANLI - Eğitimciler Birliği Sendikası Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, kurum değişikliği nedeniyle sendikanın Saruhanlı İlçe Temsilciliği görevinden ayrılan Cevdet Aydın’a geçmişte yaptığı hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

 

Eğitim Bir Sen’in İlçedeki bürosunda düzenlenen plaket törenine Sofuoğlu’nun yanı sıra İlçe Temsilcisi Ömer Faruk Karakayış ile İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

İl Temsilcisi Sofuoğlu, kurum değişikliği nedeniyle sendikanın Saruhanlı İlçe Temsilciliği görevinden ayrılan Cevdet Aydın ile bir başka ilçeye atananması nedeniyle yönetim kurulu üyeliğinden yarılan İlyas Gözüküçük’e plaket verdi.

 

Geçmişte yaptıkları hizmetlerden dolayı Aydın’a ve Gözüküçük’e teşekkür eden Sofuoğlu, Eğitim Bir Sen olarak her gün güçlenerek daha da büyüdüklerini kaydetti.

 

Sendika üyeleri, plaket töreninin ardından ilçe temsilciğinin önünde toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor