Anahtar Kelimeler: EGİKAD projeleriyle devam edecek

SARUHANLI - Ege İş Kadınları Derneği, (EGİKAD) gerçekleştirdiği toplantı ile görev başında geçirdikleri altı ayı değerlendirerek yeni projelerini tanıttı. EGİKAD üyelerinden birine ait olan etkinlik ve kahvaltı mekanı olarak hizmet veren Çeşme Bahçeden’de yapılan toplantıda konuşan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Duha Baran, altı aylık dönemin dört ayının pandemi sürecinde geçtiğini vurgulayarak, buna rağmen online toplantılarla bir çok etkinlik organize ettiklerini söyledi.

Çeşme Bahçeden’de bir araya gelerek ilk altı ayı değerlendiren EGİKAD Yönetim Kurulu ve EGİKAD üyeleri, pandemi sonrası ilk kez yüz yüze bir etkinlikte bir araya geldi. Mart ayından bu güne ilk kez bir araya geldiklerini söyleyen EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Duha Baran, “Göreve geldiğimiz günden bugüne geçen altı ayı hem yönetimimiz hem de üyelerimizle birlikte değerlendirmek istedik. 4 aylık pandemi sürecinde düzenlediğimiz online toplantılarla bu dönemi fazlasıyla aktif geçirdik” dedi.

Endüstri 4.0 konusunda çokça dillendirilen dijitalleşmenin pandemi döneminde hayatımıza fazlasıyla girdiğine dikkat çeken EGİKAD Başkanı Baran, “Online buluşmalar da bu dönemde hayatımıza girdi. Özellikle farklı şehirlerde hatta ülkelerde bulunan, yoğunluk, mesafe ve zaman sorunu nedeniyle ağırlamakta zorluk çektiğimiz bir çok uzmanı bu süreçte online olarak ağırlayarak hem pandemi sürecini hem de sonrasını derinlikli bir şekilde kavramaya özen gösterdik. Özellikle değişen iş yapma biçimleri ve yeni normal düzende ekonomik ilişkiler konusuna bu süreçte iyi hazırlandığımızı, üyelerimize bu konuda doyurucu bilgiler aktardığımıza inanıyorum. Yine bu süreçte İngilizce-Türkçe üye kataloğumuzu hazırladık. Ayrıca yeni web sayfamızı oluşturduk. İnstagram hesabımızı da açtık” diye konuştu.

Önümüzdeki dönemde bir çok projeyi hayata geçireceklerini söyleyen EGİKAD Başkanı Baran, “Sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımına özen göstererek düzenleyeceğimiz farklı proje ve faaliyetlerle hem üyelerimiz hem de tüm iş kadınları için faydalı işler ortaya koyacağız” dedi.

Yeni projeler geliyor

EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Duha Baran’dan sonra söz alan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kılıç ise yeni projeler hakkında bilgi verdi. EGİKAD Başkan Yardımcısı Kılıç, ilk proje olarak Arizona State Üniversitesi'nde, The School For The Future of Innovation in Society yüksek lisans öğrencileri için altı haftalık ‘Akıllı Şehirler ve Küresel Kalkınma Programı’nı uygulayan Arzu Tekir ile aynı programı Türkiye’de de uygulamayı planladıklarını söyledi. Amerika'da yerleşik Urbanite Venture şirketinin kurucusu ve CEO’su olan Tekir’in, Dünya Kaynakları Enstitüsü’nün (WRI) EMBARQ sürdürülebilir ulaşım programı ülke ofisini de kuran isimler arasında yer aldığını ifade eden EGİKAD Başkan Yardımcısı Kılıç, “Son derece ses getiren ve yararlı bir projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

İkinci proje olarak “Gecekondulu Kadınların Kent Hakkı” projesini hayata geçirmeyi planladıklarını ifade eden Kılıç, yeni dönemde farklı çalışma ve projeler üretmeye ve uygulamaya devam edeceklerini söyleyerek sözlerini tamamladı. 



SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli’de Planlı ve Kalıcı Çözüm

Saruhanlı’da Vefat!..

Kaymakam Acar Taşçı Ailesi ile İftar Sofrasında Buluştu

Kemiklidere’de Yağış Mağduriyetine Büyükşehir Desteği

Saruhanlı Ülkü Ocakları İftar Programına Yoğun Katılım

Salih Dede Türbesi’nde Bakım ve Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Sarıçam Mahallesi’ne Çok Amaçlı Hizmet Binası

Saruhanlı Belediyesi Özel Sporcuları İlçeyi Gururla Temsil Etmeye Hazırlanıyor

Genel Sağlık-İş Sendikası Manisa Şubesi’nden Saruhanlı’da Anlamlı Etkinlik

ÇALTEPE MAHALLESİ’NDE GÖNÜLLER AYNI SOFRADA BULUŞTU

Saruhanlı'da vefat...

MHP İlçe Başkanı Ulu’dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’a Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Anlamlı İftar Programı

Halitpaşa Mahallesi’de Göçüğe Anında Müdahale

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 1.07.2020 00:11:00 4335 0
Tarih: 01.07.2020 00:11 Güncelleme: 01.07.2020 00:11
Haberi Sesli Oku