SARUHANLI - Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Üyesi Aslı Bencan, ilk kitabını yayınlayarak İzmirli şairler kervanına katıldı. Aslı Bencan, Etki Yayınevi’nden çıkan ve ‘Aşk’ adını taşıyan kitabının ilk imza gününü ise EGİKAD üyelerine yaptı. 

Özü itibariyle bir şiir kitabı olan Aşk, kendine özgü bir okuyucusu kitlesi yaratacak güçte bir kitap olmuş denebilir.

Felsefe, psikoloji, tasavvuf, varoluşçuluk, kadim bilgiler, yaratılış efsaneleri, yıldızlar ile ilgili okuyucuyu çekecek olan kitabı için son derece heyecanlı olduğunu söyleyen Bencan, kitabını anlatmak yerine bir değerlendirmeden faydalanmayı uygun gördüğünü belirterek, “Bir dostumun değerlendirmesi aslında kitabı çok güzel özetliyor. ‘Ayrılıklardan şikâyet eden bir ruhun kavuşma anlarını okumak oldukça etkileyici. Tıpkı kendi toprağından koparılan bir kargının ney olduktan sonra yurduna geri dönme isteği gibi… Kitabın yazarı yola çıkmış; yoldaki izleri, taşları, dikenleri, gülleri, gülistanları da yazmış ki o yoldan başkaları da geçerse onlara yoldaş olsun. Bir vakit arkasına dönüp baktığında da kendi kişisel tarihine bir işaret taşı bıraksın’ Aşk kitabım tam da budur” diye konuştu.

Sıra dışı teknikle kaleme alınan bir içsel yolculuk kitabı 

Öze dönüş ve doğaya dönüş ile ilgili bir farkındalık mesajı vermek isteyen Aşk Kitabı, bütünsel bir yaklaşımla hayatı çok boyutlu ele almayı hatırlatırken, okuyucuyu hayatın gündem dışında kalan mucizevi yönlerine odaklanmaya davet ediyor. Bu davetini de edebi yönden hiç bir tarza uymayan, dikey ve yatay olarak çok yönlü okunabilen bir şiirsel anlatımla, türünün ilk örneği olarak yapıyor.

‘Tüm yapabileceğimiz bu mu dersiniz?

Rutin bir hayat döngüsüne sıkışıp kalmak mı?

İnsan tasarımının sonsuz potansiyelini taşırken eşsiz yeteneklerimizi yok saymak mı?

Özgür irademizi ve gücümüzü manipüle eden bir çok uyaranın bulunduğu bir ortamdayız.

Bu ortamda, yaşam sevincine çıkan yolu arayan bizlere, iç sesimizden bir mesaj gelse idi acaba neye benzerdi?

Özümüz bize neler söylerdi?

Bizleri içsel bir yolculuğa davet eden bu kitap sıra dışı bir teknikle yazıldı.

Anlam yüklü çizimlerle bezendi’

Arka kapağında bu satırların bezeli olduğu Aşk kitabını tüm seçkin kitapevlerinden temin edebilirsiniz.

 



Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

Demirci Halısı ICFE 2026 Fuarı'nda Dünya'ya tanıtılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde bir acı kayıp daha

Gelin, kaynanasına karaciğerini verdi

5 liralık anlaşmazlıkta kan aktı, eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü

Marmara Gölü'nü kurtaracak projenin ihalesi tamamlandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 12.05.2021 00:53:00 1190 0
Tarih: 12.05.2021 00:53 Güncelleme: 12.05.2021 00:53
Haberi Sesli Oku