Anahtar Kelimeler: Egeli hemşirelere emeklilik töreni

SARUHANLI - Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi(EÜTF) Hastanesindeki farklı birimlerde görev yapan ve 2019-2020 yılında emekli olan ancak pandemi nedeniyle törenleri gerçekleştirilemeyen 54 hemşire için emeklilik töreni düzenlendi. Hemşirelerin en kutsal mesleklerden birini yaptığını söyleyen EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Hemşirelerimize, meslek hayatları boyunca üniversitemize sundukları değerli katkılardan dolayı hem kurumum hem de şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Tören Şölen Alanında düzenlenen programa, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemil Gürgün, Başhekim Prof. Dr. Sezgin Ulukaya, dekan ve başhekim yardımcıları, anabilim dalı başkanları, öğretim elemanları ve hemşireler katıldı. Törende konuşan Rektör Budak, hemşirelerin en kutsal mesleklerden birini yaptığını söyledi. Hemşirelik mesleğinin, toplum sağlığının korunması ve sağlıklı nesillerin inşasında üstlendiği rol açısından oldukça önemli olduğuna değinen Rektör Budak, “Şüphesiz ki bir toplumda sağlıklı bireylerden söz edilebilmesi, tüm bireylerin nitelikli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesine bağlıdır. Bu tür sağlık hizmetlerinin ulaşılabilirliğin sağlanmasında ise ideallerine ve mesleğine yürekten bağlı, görevini özveriyle yerine getiren hemşirelerimiz çok kıymetli bir konum teşkil etmektedir.  Bölgemizde dev bir sağlık üssü olarak hizmet veren hastanemiz bünyesinde, sağlık hizmetlerimizi toplumun her kesimine ulaşılabilir kılma konusunda büyük bir hassasiyet güdüyoruz. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve diğer tüm sağlık çalışanlarımız; uyum içerisinde yürüttüğü çalışmalarla bu konuda üstün bir çaba sarf ediyorlar. Bugün sağlık hizmetlerimizin kalite ve ulaşılabilirliğinde elde ettiğimiz başarıyı, bu güçlü ekip çalışmasına borçluyuz” diye konuştu.

Hemşirelere Teşekkür Etti

Ege Üniversitesine önemli hizmetler veren ve birçok hastaya şifa olan 54 hemşireyi emeklilik yaşamlarına uğurladıklarına dikkat çeken Rektör Budak “Hemşirelerimize, meslek hayatları boyunca üniversitemize sundukları değerli katkılardan dolayı hem kurumum hem de şahsım adına teşekkür ediyorum. Emek ve fedakârlıklarınızın hastanemizde örnek teşkil eden değerler olarak korunmaya devam edeceğine ve bu değerlerin sizden sonraki hemşirelere yol göstereceğine yürekten inanıyorum. Ege Üniversitesinin kapıları size her zaman açık olacaktır” dedi.

Plaket Verildi

Emekliye ayrılan hemşirelere Rektör Budak ve protokol üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi. Program, Egeli öğretim üyelerinden oluşan Suistimal adlı müzik grubunun dinletisinin ardından sona erdi.



Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Isınmak isterken yaralanan işçi 7 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı’da Vefat…

Mihriban cinayetinde kan donduran ifade: "Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm"

Manisa’da rahim ağzı kanseri tarama aracı hizmete girdi

Eğlence bu tatilde Saruhanlı’da!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 3.06.2021 05:49:00 885 0
Tarih: 03.06.2021 05:49 Güncelleme: 03.06.2021 05:49
Haberi Sesli Oku