SARUHANLI -  Yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında eğitimlerine evlerinden devam eden Ege Üniversitesi öğrencileri, yayınladıkları video ile  “Evde Kal” mesajı verdi. Egeli gençler, “Yaşamak evde de güzel” sloganı ile hazırladıkları videoda, evlerinde geçirdikleri zamanın verimli ve kaliteli değerlendirmenin önemine vurgu yaptı. Öğrenciler; evde kaldıkları süre içerisinde zamanlarını hobileri ile uğraşarak, resim yaparak, işaret dili öğrenerek, kitap okuyarak, akademik hayata hazırlanarak, sağlıklı ve zinde kalmak için spor yaparak ve yabancı dillerini geliştirerek değerlendiriyor.

Ege Üniversitesi öğrencileri,  yayınladıkları video mesajda Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın da yer almasını istedi. Öğrencilerin isteğini geri çevirmeyen Prof. Dr. Budak,  “Öğrencilerin bu hassas dönemde moral ve motivasyon açısından hazırladıkları videoda yer almaktan memnuniyet duydum. Onlarla gurur duyuyorum. Öğrencilerimizin evlerinde üretken olmaya yönelik, kendilerini geliştirici faaliyetler gerçekleştiriyor olması sevindirici. Bu hassas süreçte kendilerine fayda sağlayacak çalışmalarda bulunarak tüm gençlere örnek oluyorlar. Ben de sevdiklerimizle sağlık ve mutlu yarınlarda birlikte olabilmek için ‘Evde Kal Türkiye’ çağrısında bulunuyorum. Umuyorum ki bu süreçten güçlenerek çıkacağız” dedi.

 Prof. Dr. Necdet Budak, öğrencilerin hazırladıkları videoyu sosyal medya hesaplarından yayınlayarak Egeli gençlere destek oldu.



Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 16.04.2020 09:31:00 3495 0
Tarih: 16.04.2020 09:31 Güncelleme: 16.04.2020 09:31
Haberi Sesli Oku