Anahtar Kelimeler: “Mizah coşkusu yaşandı

SARUHANLI - Pandemi döneminin ardından ilk kez öğrencilerle buluşan Ege Mizah Festivali, Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde kapılarını açtı. Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu (EKAMİT) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve üç gün süren etkinlik boyunca mizah dünyasının ünlü isimleri Egeli öğrencilerle buluştu.

Festivalin açılış konuşmasında öğrencilere seslenen program sunucusu Doğukan Yörükoğlu, “Ege Üniversitesinin hazırlamış olduğu ve bu sene dokuzuncusunu gerçekleştirdiğimiz Ege Mizah Festivalinin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Doyasıya eğlenirken güldüreceğimiz, üç gün sürecek etkinliğimize tüm öğrenci arkadaşlarımızı bekliyoruz. Festival sürecinde her zaman yanımızda olan Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak hocamıza desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ dedi.

Ege Üniversitesi mezunu olan ve öğrenciyken organizasyonun düzenleyicileri arasında yer alan İhsan Canıtez ise, “Ege Üniversitesinde okuduğum dönemde Ege MizahFest’te sunuculuk yapmıştım ve bir gün buraya konuk olarak gelmek hayalimdi. Bu yüzden burada olmaktan çok mutluyum” diye konuştu.

“Kısa bir aralıktan sonra’’

Pandemi sebebiyle yaklaşık 1,5 yıl kampüsten uzak kalan öğrenciler, yüz yüze eğitimin başlaması ile beraber eğlenceli etkinliklerde bir araya gelmeye başladı. En aktif öğrenci topluluklarından olan Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu’nun bu yıl dokuzuncu kez düzenlediği Ege Mizah Festivali’ne katılan öğrenciler, pandemi döneminin ardından moral buldu. Etkinliğin bu yılki sloganı ise “Kısa bir aralıktan sonra’’ oldu.

Üç gün süren etkinlik boyunca; Melis İşiten, Sihirli Annem ekibi, Simayrie, Viyana Vals, Aykut Elmas, Oyun Hamuru Doğaçlama Tiyatro ekibi, Hakan Bilgin, Özge Özberk, Kerem Kupacı, Emrah Ablak, Hayko Cepkin ve gençlerin ilgiyle takip ettiği daha pek çok isim sahne aldı.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 27.12.2021 05:37:00 766 0

Tarih: 27.12.2021 05:37
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00