SARUHANLI - Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın destekleriyle Ege Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı ve Ege Üniversitesi Rektörlüğü Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü koordinasyonuyla düzenlenen “Ege Üniversitesi Çevrimiçi Öğrenci Toplulukları Etkinlikleri” öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Üniversitenin farklı noktalarında instagram üzerinden canlı olarak gerçekleşen yayınlar, şimdiye kadar yaklaşık 130 bin görüntülenmeye ulaştı.

Covid- 19 sürecinde yeni Egelilere üniversiteyi ve toplulukları tanıtmak, salgın sürecinde uzak kalınan kampüs hayatının özlemini gidermek amacıyla gerçekleşen yayınların açılış programında konuşan Rektör Budak, “Salgın sürecinde çevrimiçi öğrenci topluluklarımızla, öğrencilerimizle beraber olmak mutluluk verici, tüm öğrencilerimizi çok özledik, biraz mahzunlaştık, bu süreç öğrenciler içinde çok zor oldu, öğrencilerimizle yeniden buluşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz, üniversite onlar varsa var, biz onlar için buradayız” dedi. 

“Eğitim, yabancı dil ve spor parametrelerini yaşamınıza yerleştirin”

Ege Üniversitesini yeni kazanan öğrencilere seslenen Rektör Budak, “Ege Üniversitesini yeni kazanan öğrencilerime öncelikle hoş geldiniz diyorum, yaptıkları doğru tercih için kendilerini tebrik ediyorum.  Ege Üniversitesi öğrenci odaklı bir üniversite ve biz bu vizyonumuzu her kademede hissettiriyoruz. Biz, Ege Üniversitesinde duvarları kaldırdık, biz bir aileyiz, Ege’yi kazanan öğrencilerimizin anne babasının yerini alamayız ama manevi olarak anne babası gibi sahip çıkıyoruz. Bana gerek sosyal medyadan, gerek telefonumdan istedikleri zaman ulaşabiliyorlar, öğrencilerimizle birebir irtibat halindeyiz, olmaya da devam edeceğiz. Ege Üniversitesi ailesinin içinde yer almak bir ayrıcalıktır, aramıza yeni katılan ailemizin parçası olan öğrencilerimizin de bu ayrıcalığı hissetmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Kariyer hayatının başında olan sevgili öğrencilerime şunları söyleyebilirim; yaşam bir hediye ve bu hediyeyi iyi değerlendirmek gerektiğine inanıyorum. Kendi tecrübelerimi baz aldığımda üç parametreden bahsedebilirim. Eğitim, yabancı dil ve spor. Bu üç parametreyi yaşamınıza yerleştirin, zamanı iyi kullanın, sosyal olun, üniversitenin imkânlarını en iyi şekilde değerlendirin ve pes etmeyin. Bir baba, bir rektör olarak tüm öğrencilerimin arkasındayım, onlara inanıyorum ve güveniyorum ” diye konuştu.



Feci kazada yaşamını yitiren baba, oğul ve torun toprağa verildi

Sokakta kanlı düello! İkisi de hayatını kaybetti

Ev yangını faciası: 1 ve 7 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybetti

Park halindeki araca bakan ekipler sağ koltukta vahşetle karşılaştı

Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu

Yapay zeka, tam 1,5 milyon lirasından etti

30 bin dolarlık kabus! Kiev'e 500 atış yapıldı, her noktadan alevler yükseliyor

Feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti

Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi

Tefecilik operasyonunda 3 tutuklama

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp yaşlı adamdan acı haber geldi

Suriye'nin Hama ilinde 5 kişi bir evde ölü bulundu

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

Çöp poşetinde cesedi bulunan Sümeyye'nin eşi, katille dakikalarca sohbet etmiş

Saruhanlı'da vefat...

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal’dan Başkan Cıllı’ya Ziyaret

Saruhanlı Elektrik Kesintisi

NURLUPINARSPOR'DAN GÜLŞAH DURBAY'A VEFA

Taekwondoda Saruhanlı'nın Gurur Kaynağı "Furkan Samet Kaplan"

Demşrci'de feci kaza… İki otomobil çarpıştı, 3 kişi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 16.09.2020 07:56:00 5503 0
Tarih: 16.09.2020 07:56 Güncelleme: 16.09.2020 07:56
Haberi Sesli Oku