Ege bölgesinin en büyük Türk bayrağı, Manisa’nın Saruhanlı İlçesindeki bir akaryakıt istasyonunda dalgalanıyor.

İzmir-İstanbul karayolu üzerinde, “boğazhan mevkisi” olarak bilinen bölgede faaliyet gösteren akaryakıt istasyonunda eni 20, boyu 30 metre olan 600 metrekarelik dev Türk bayrağı 65 metre uzunluğundaki direkte dalgalanıyor.

İşyeri yönetici Alibey Öztürk, Kardelen Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada bir süre önce devraldıkları istasyonda göndere çektikleri dev bayrağın büyük ilgi çektiğini kaydetti.

Vatan, millet ve bayrak sevgisini göstermek için işyerlerine bayrak astıklarını ifade eden Öztürk, şöyle dedi:

“Atalarımızdan bize miras bıraktığı bir ülkede yaşıyoruz. Bu bakımdan vatanımıza ve milletimize sahip çıkmamız gerekiyor. Tüm Türkiye olarak bu bayrağın altında yaşıyoruz. Biz de vatana olan sevgimizi bu şekilde göstermek istedik. 65 metre uzunluğunda paslanmaz galvaniz direk diktik. Daha sonra rüzgar nedeniyle yırtılması ve zarar görmesi güç özel kumaştan 600 metrekare çapında 3 adet bayrak yaptırdık. Şanlı bayrağımız işyerimizde dalgalanıyor.”

İşyerlerindeki bayrağı müşterilerinin ve yoldan geçenlerin ilgiyle incelediğini dile getiren Öztürk,  “Bayrağımız çok büyük ilgi gördü. Rüzgarda dalgalanışı izleyenlere ayrı bir keyif veriyor. Ege bölgesinin en büyük Türk bayrağını işyerimizde dalgalandırmaktan gurur duyuyoruz” dedi. 



Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 2.09.2013 17:10:08 2034 1

Tarih: 02.09.2013 17:10
Haberi Sesli Oku
7.07.2025 08:59:00