MAGAZİN - 4 yıllık müzikal suskunluğunu ´Haddinden Fazla´ isimli albümüyle bozan Ebru Yaşar, listelerde bir çok sanatçıyı geride bırakmayı başardı.
İlk klibini Gülden Mutlu´ya ait ´Nasıl Uyuyorsun´ adlı şarkıya çeken Yaşar, albümün çıkışının 6. haftasında da listelerde fırtına gibi esiyor. Bir çok ünlü ismi geride bırakan başarılı yorumcu, bu listeler doğrultusunda yeni klibine de karar verdi. Klip büyük ilgi gören ´Ben Ne Yangınlar Gördüm´ isimli şarkıya çekilecek.
Ebru Yaşar, birden fazla şarkısıyla Türkiye´nin en popüler dijital müzik platformlarında boy gösteriyor. Ünlü yorumcu Fizy´nin ´En Çok Dinlenenler´ listesine 4 şarkısıyla girerken, TTNet Müzik´in ´En Çok Dinlenenler´ listesinde ise ´Ben Ne Yangınlar Gördüm´ şarkısıyla yer aldı. Yaşar´ın albümü ise satışa sunulduğu tarihten bu yana i-Tunes´ta ´Popüler Parçalar Listesi´nde 3 şarkısıyla yer alırken, ´En Çok İndirilen Albümler Listesi´nde de albümün çıkış tarihinden bu yana üst sıralardaki yerini koruyor. Yaşar, radyo ölçümleme ve analiz etme sistemi Telifmetre raporlarına göre, ´Nasıl Uyuyorsun´ isimli şarkısıyla da yerel radyolarda en çok çalınan şarkılar arasında 11. sırada yer alıyor.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 30.06.2017 10:26:42 573 0

Tarih: 30.06.2017 10:26
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00