Anahtar Kelimeler: SPORUN NABZI ŞEHZADELERDE

MANİSA/ŞEHZADELER - Şehzadeler Belediyesi, tüm dünyada ve ülkemizde popüler olan elektronik sporlara (e-spor) yönelik ‘Şehzadeler Volarant Turnuvası’ düzenledi. Next Game Park’ta gerçekleşen turnuvaya 32 takım ve 192 oyuncu katıldı. Turnuvanın açılışına katılan Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir sporculara Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in selamlarını ileterek  “Şehzadeler Belediyesi olarak bundan sonra da e sporla ilgili elimizden geleni yapacağız. Yeni bir gençlik merkezi yapıyoruz, inşaatı başladı. Bu gençlik merkezinin içinde gelip oyun oynayabileceğiniz bir de E Spor Merkezi yapıyoruz. Bunun müjdesini vermiş olalım. Manisa’mıza gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

Şehzadeler Belediyesi, Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve TESFED ( Türkiye Elektronik Spor Federasyonu)  iş birliğinde düzenlenen ‘Şehzadeler Volarant Turnuvası’ Next Game Park’ta başladı. Manisa’da ilk kez bu kadar geniş bir katılımla gerçekleştirilen e-spor turnuvasında 32 takım ve 192 oyuncu dereceye girebilmek için mücadele etti.  Sabah erken saatlerden itibaren Next Game Park’ta buluşan oyuncuların kayıt işlemleri gerçekleşti ve bilgilendirmeler yapıldı. Turnuvanın açılışında Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir de oyuncuları yalnız bırakmadı.

E SPOR MERKEZİ MÜJDESİ MUTLU ETTİ

Açılışta konuşan Demir sporculara Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in selamlarını ileterek  “Manisa’da ilk kez bu kadar büyük bir e spor turnuvası yapıyoruz.  TESFED İl Temsilcisi Gürdal Bey bize geldiğinde başkanımızla görüştük. Başkanımız hiç düşünmeden madem gençlerimizin bu spora ilgisi var, biz de bu sporun içinde muhakkak oluruz dedi ve bu projeye onay verdi. E sporun dünyada hızlı bir şekilde geliştiğinin, sizin de buna büyük ilgi duyduğunuzun farkındayız. Şehzadeler Belediyesi olarak bundan sonra da e sporla ilgili elimizden geleni yapacağız. Manisa’daki gençlerimizin ulusal ve uluslar arası müsabakalarda mücadele ederek başarılı olmasını istiyoruz.” dedi. Gençlere bir de müjde veren Demir “Bu manada bir de hazırlığımız var. Eski adliye binasının arkasında Yeni bir gençlik merkezi yapıyoruz, inşaatı başladı. Bu gençlik merkezinin içinde gelip oyun oynayabileceğiniz bir de E Spor Merkezi yapıyoruz. Bunun müjdesini vermiş olalım. Manisa’mıza gençlerimize hayırlı olsun” dedi. 

“BUGÜNE KADARKİ EN BÜYÜK KATILIMLI TURNUVA”

TESFED İl Temsilcisi Gürdal Yolcu ise şöyle konuştu; “Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Manisa Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ün destekleriyle Manisa’da bugüne kadarki en büyük katılımlı turnuvayı düzeliyoruz. TESFED İl Temsilcisi olarak bu gururu yaşadığım için çok mutluyum. Manisa’da e sporu yaygınlaştırmak, geliştirmek, gençlerimize destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Çok güzel bir katılım var.  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e projeyi ilk açıkladığımda tereddütsüz elini taşın altına koydu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve TESFED Genel Başkanına çok teşekkür ediyorum.”

GENÇLERDEN BAŞKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR

Turnuvaya katılan e-spor oyuncuları kendilerini destekleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür etti. Sporculardan Umut Emre Şehzadeler Belediyesi’nin gerçekleştirdiği organizasyonla gençleri destekleyerek önlerini açmasının son derece önemli olduğunu ifade ederek “E spor ilk çıktığında Türkiye’de pek yaygın değildi. Ancak şimdi ilçelere kadar yayıldı. Bize bu turnuva imkanını sunan Şehzadeler Belediyesi’ne ve belediye başkanına çok teşekkür ederim. Umarım dahası da gelir” dedi.  Bir diğer oyuncu Onur Tünk ise şöyle konuştu;  “Manisa’da e spor konusunda güzel çalışmalar oluyor. Şehzadeler Belediyesi bir e spor merkezi kuracakmış. Bunun için mutluyuz. Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ederiz.” 

Konuşmaların ardından başlayan turnuvaya katılan genç sporcular kazanan taraf olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda dereceye girecek takımlara oyun klavyesi, oyun mausu ve oyun kulaklığı gibi ödüller verileceği ifade edildi.



ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN TELEFON FOTOĞRAFÇILIĞI EĞİTİMİ

Minik Voleybolcular Başarı Belgelerini Başkan Çetin Akın’dan Aldı

Sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Kazada ölen kuzenler gözyaşlarıyla toprağa verildi

Salihli'de Şehit Olcay Arı 30. yılında unutulmadı

Gönüllü gençler üzüm kesti, üretimi yerinde öğrendi

Minibüs ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı

Sahte araç kiralama ilanları ile 1 milyon TL’lik vurgun yaptılar

Turgutlu'da feci kaza: İki kuzen hayatını kaybetti

Türk moda endüstrisi, Moskova’daki BRICS+ Zirvesi’nde sahne alıyor

Masterchef’te ana kadroya giren isim belli oldu

İşçi servisi ağaca çarptı: 8 yaralı

MASKİ çalışanı intihar etti

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 24.04.2022 11:58:00 920 0

Tarih: 24.04.2022 11:58 Güncelleme: 24.04.2022 11:58
Haberi Sesli Oku
28.08.2025 09:05:00