MAGAZİN - Sosyal sorumluluk projeleri dikkat çeken Çeşme Belediyesi’nden yaza damga vuracak bir konser daha! Dünyaca ünlü İtalyan pop tenor Alessandro Safina ve Arp sanatçısı Victor Espinola, sokakta ve barınaktaki sahipsiz hayvanlar yararına konser vermek için Türkiye’ye geliyor. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Yeryüzü cennetimiz Çeşme’de aç, susuz, yaralı ve yardıma muhtaç can dostlarımıza dokunabilmek ve bu etkinlikle daha çok kişiye seslenerek, sahipsiz hayvanlarımıza yardım eli uzatmayı amaçlıyoruz” dedi. 

Çeşme Belediyesi’nin katkılarıyla Çeşme Alaçatı Doğa ve Hayvanseverler Derneği(ÇESAL) tarafından sahipsiz hayvanlar yararına gerçekleştirilen konserde Alessandro Safina ve Arkadaşları, İzmir Filarmoni Orkestrası eşliğinde sahne alacak. Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda 11 Ağustos Pazar saat 21.00’de yapılacak konser gelirinin tamamı Çeşme’deki sahipsiz hayvanlara aktarılacak.

Nez ile düet yapacak

Daha önce Sezen Aksu, Sertab Erener, Ferhat Göçer ve Meyra ile yaptığı düetlerle ülkemizde gönülleri fetheden İtalyan Tenor, bu kez Çeşme'de gerçekleştireceği konserde Türkiye'nin güzel, kıvrak ve güçlü sesi ile sevilen sanatçı Nez ile düet yapacak. İzmir Filarmoni Orkestrasından 45 kişilik bir grubun da sanatçılara eşlik edeceği bu muhteşem konser izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Espinola muhteşem şovunu sergileyecek

Ayrıca konserin bir gün öncesinde, 10 Ağustos'ta Çeşme Aya Yorgi Koyu'ndaki Shayna Beach'te bir "Pre-Party" düzenlenecek. Alessandro Safina'nın ev sahipliği yapacağı partinin geliri de yine sahipsiz hayvanlar yararına kullanılmak üzere ÇESAL'a bağışlanacak. Partiye katılanlar hem Alessandro Safina ile tanışma fırsatını yakalayacak hem de Víctor Espínola'dan, DJ Drummer Jay ve DJ Su Yıldız eşliğinde harika bir harp ve davul şovu izleyecekler.

Çeşme Belediyesi'nin katkıları ile gerçekleşecek olan konsere Power TV ve Biletix de destek veriyor. Bayramın ilk günü böyle bir şöleni izleyecek katılımcılar aynı zamanda, sahipsiz ve muhtaç hayvanlara bir yardım eli uzatmanın mutluluğunu yaşayacak.

“Can dostlarımız sahipsiz değil!”

Çeşme’deki hayvan barınağının yenilendiğini ve Ilıca’ya da sahipsiz hayvanlar için poliklinik yapıldığının müjdesini veren Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Yeryüzü cennetimiz Çeşme’de aç, susuz, yaralı ve yardıma muhtaç can dostlarımıza dokunabilmek ve bu etkinlikle daha çok kişiye seslenerek, sahipsiz hayvanlarımıza yardım eli uzatmayı amaçlıyoruz. Dünyaca ünlü Tenor sahipsiz hayvanlar için Çeşme’ye gelecek ve can dostlarımıza can verecek. Ücretsiz verilecek konser gelirinin tamamı sahipsiz hayvanlara aktarılacak. Sahipsiz dostlarımız, artık sahipsiz kalmayacak. Tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.



Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Sözleşmeli Er kazada hayatını kaybetti

Açlıkla boğuşan emekliye bir darbe de SGK'dan geldi! Maaş konusunda sıcak gelişme

Saruhanlı’nın Nüfusu 57.935 Oldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 7.08.2019 02:52:00 889 0

Tarih: 07.08.2019 02:52

Haberi Sesli Oku