Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10680%-0,82
  • DOLAR

    32,97% 0,33
  • EURO

    35,31% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2453,58% 0,09
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00

Dünyaca ünlü sanatçı Della Miles´tan Türkiye´ye anlamlı mesaj

Dünyaca ünlü sanatçı Della Miles´tan Türkiye´ye anlamlı mesaj

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yapan Della Miles, Büyükçekmece´de vereceği konser öncesinde Türkiye´ye selam gönderdi.

MAGAZİN - Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yapan Della Miles, Büyükçekmece´de vereceği konser öncesinde Türkiye´ye selam gönderdi.
31 Temmuz Pazartesi gecesi, 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali´nde sahne alacak olan başarılı sanatçı Della Miles, kendi çektiği video da Türkiye´ye Türkçe olarak selam gönderen Miles, ?Merhaba benim adım Della Milles. 18´inci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali´nde bende şarkılarımla Büyükçekmece´deyim. Gelip hep birlikte sevginin ve barışın şarkılarını söyleyelim. Sevgi birbirimize, barış hepimize huzur versin? dedi.

Dünyanın en iyi festivali
Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından 4 kez ?Dünyanın en iyi kültür ve sanat festivali? seçilen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali bu yıl 28 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Ünlü sanatçı Della Miles, festival kapsamında 31 Temmuz Pazartesi günü Büyükçekmece Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro´da bir konser verecek.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor