Anahtar Kelimeler: Dünya Kupası finali +' izlenebilecek

İSTANBUL (AA) - Son 16 turunun oynandığı Dünya Kupası'nın çeyrek final, yarı final ve final maçları da TV+ platformundan izlenebilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TV+'ta Dünya Kupası heyecanı devam ediyor. TV+, 2022 Dünya Kupası heyecanını futbolseverlerle buluştururken, son 16 turunda geriye sadece 2 maçın kaldığı kupada, çeyrek finallere isimlerini yazdıran ülkeler Hırvatistan, Brezilya, Hollanda, Arjantin, İngiltere ve Fransa oldu.

Çeyrek finale kalan son iki takımın da bugün saat 18.00 ve 22.00'deki maçlarla belli olacağı Dünya Kupası'nda çeyrek final, yarı final ve final maçları TV+ ekranlarında TRT kanalından canlı yayınlanacak.

Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan 2022 Dünya Kupası heyecanı, TV+'ta 'kaydet' ve 'geri-al izle' özelliğiyle ikiye katlanacak.

- EuroLeague heyecanı da TV+'ta

Verilen bilgiye göre, Dünya Kupası ile futbolun coşkusunu kullanıcılarının evine götüren TV+, basketbol heyecanını da yaşatmaya devam ediyor.

Avrupa arenasında dolu dizgin giden Fenerbahçe Beko, 8 Aralık Perşembe günü Berlin’i sahasında devirmeye çalışacak.

11 maçta 9 galibiyet alan sarı lacivertliler, 16 Aralık’ta Baskonia ve 30 Aralık’ta Virtus Bologna ile karşılaşacak. Fenerbahçe Beko'nun maçları S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

9 Aralık’ta Zalgiris, 14 Aralık’ta Baskonia, 16 Aralık’ta Partizan, 23 Aralık’ta Panathinaikos ve 29 Aralık’ta Maccabi Tel Aviv ile karşı karşıya gelecek olan Anadolu Efes’in bu mücadeleleri de S Sport 1 ve S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak.

EuroLeague’in yanı sıra Amerikan Basketbol Ligi (NBA) maçları da TV+’ta basketbolseverleri ekrana kilitleyecek.

Ligde göz dolduran iki takım Boston Celtics ve Phoenix Suns 8 Aralık Perşembe günü karşı karşıya gelecek. 9 Aralık Cuma gecesi LA Clippers-Miami Heat, 10 Aralık Cumartesi gecesi LA Lakers-Philadelphia 76ers karşılaşmaları ve daha birçok NBA maçı, aralık ayında TV+’ta S Sport ekranlarında olacak.

Çeyrek final mücadelelerinin ardından yarı final maçları, 13-14 Aralık'ta saat 22.00’de oynanacak.

2022 Dünya Kupası’nın şampiyonu ise 18 Aralık Pazar günü saat 18.00’da TV+ ekranlarında belli olacak.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 7.12.2022 09:34:00 778 0

Tarih: 07.12.2022 09:34
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00