ASAYİŞ - Mardin´in Kızıltepe ilçesinde Suriyelilerin Kürtçe - Arapça müzik kavgası kanlı bitti. Kavgada 1 kişi öldü 1´i ağır 2 kişi yaralandı.

Kızıltepe ilçesi Şenyurt yolu üzerinde bulunan bir düğün salonundaki Suriyelilerin düğününde 2 grup arasında kavga çıktı. Bir grubun Kürtçe diğer grubun ise Arapça şarkı istemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu dışarıya çıkan gruplar düğün salonunun kapısı önünde bıçaklı kavgaya tutuştu.

Görgü tanıklarından iddialarına göre, şüpheliler Ş.A. ve oğulları olan M.A. ve O.A. yegenleri olan N.H. (21), İ.H. (21) ile M.H.´yi (21) çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kendilerine ait 3 motosikleti de yakıp olay yerinden kaçtılar. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi´ne kaldırılan ve sağ kaburga altına aldığı darbeyle ağır yaralanan N.H. yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan İ.H´nin hayati tehlikesi devam ederken, diğer yaralı M.H.´nin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan motorları söndürürken, Olay yerine bir TOMA ile 7 akrep sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından faillerin yakalanmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.



Saruhanlı'da vefat...

Sadettin Saran gözaltına alındı!

Kadın hırsız, 28 yıl hapisle aranıyordu, polis kıskıvrak yakaladı

Öğrenciler birbirine girdi: Sokak boks ringine döndü

Saruhanlı’da Vefat…

Belediyeden her gün 193 Vatandaşa Sıcak Yemek Gidiyor

Yeni yılın üzümleri depodan değil bağdan

Manisa’da aile yapısının güçlendirilmesi için toplantı yapıldı

Manisa'da bağımlılıkla mücadelede kararlılık vurgusu

Elvan Özerdim davasında savcılık mütalaası açıklandı

Kendisi ayrı, çekirdeği ayrı şifa kaynağı

Süratli otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti

Kan donduran olay: Alkollü eğlence dönüşü darp edilen bebek hastanelik oldu

Torunu tarafından bıçaklanan babaanne hayatını kaybetti

MANİSA KÜÇÜK SANAYİSİNİ DÖNÜŞTÜRECEK PROJENİN LANSMANI YAPILDI

Kırkağaç’ta kamyonet ile tır çarpıştı: 1 yaralı

MEB, fenomen öğretmenler için harekete geçti! Ağır cezalar yolda

53 yıllık bilim yolculuğunda ‘zirve’ ödül

Manisa’da 15 ton atık ilaç doğaya karışmadan imha edildi

Manisa CBÜ en iyi 20 üniversite arasına girdi

Öğretmen milyonluk ev ve araçlarını TSK'ya bağışladı, 'psikoz' denilerek hastaneye yatırılmak istendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 5.09.2015 09:09:29 572 0
Tarih: 05.09.2015 09:09 Güncelleme: 05.09.2015 09:09
Haberi Sesli Oku