Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Dr Çağlayan, ?Hastanemiz Engelsiz Hale Geldi?

Dr Çağlayan, ?Hastanemiz Engelsiz Hale Geldi?

Saruhanlı Devlet Hastanesi, girişinden itibaren bütün binanın fiziki şartları engellilere göre ayarlandı.

SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesi, girişinden itibaren bütün binanın fiziki şartları engellilere göre ayarlandı.
Hastanede bundan sonra engelli bir hasta geldiğinde hiçbir engele takılmadan bütün teşhis ve tedavi sürecinin yürüteceği şekle sokuldu.
Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Osman Çağlayan konuyla ilgili Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, ?Engelliye engel çıkarmadan hizmet verecek olan hastanemiz, bugüne kadar engellilere yönelik tüm gerekleri yerine getirmesiyle birlikte hastanenin birçok yeri engelli hastalara göre dizayn ederek, engelli asansör, engelli rampası ve engeliler için ne gerekiyorsa yapılıp hizmete sunuldu.? Dedi.
Başhekim Dr. Çağlayan şunları kaydetti; ?Hasta odaları engelli vatandaşlara uygun hale getirildi. En çok kullanılan birimlerden biri olan Acil bölümünde de engellilerin rahat etmesi için her ayrıntı düşünüldü. Ayrıca görme engelliler için iç ve dış mekân yürüyüş ve takip yolları, görme engelliler için hastane içi ve dışı personel çağırma hastane krokisi ve bilgilendirme panoları yapılarak hastanemiz bütün engelleri yıkarak engelsiz bir hastane oldu.?



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor