MANİSA - Manisa´da Yılın doktoru seçilen ve 12 Nisan 2017 tarihinde geçirdiği beyin kanaması dolayı hayatını kaybeden Dr. Bedri Bilge anısına Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından, Dr. Bedri Bilge Medikal Vaka Rallisi düzenlendi. 
12 Nisan 2017´de geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Manisa 112 Komuta Kontrol Merkezi doktorlarından Dr. Bedri Bilge anısına Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından etkinlik düzenlendi. Muhtelif bir kazada görevli olan 112 acil ekiplerinin kazazedelere müdahalesinin canlandırıldığı programda, olay yerinden hastaneye girişe kadar olan kritik dakikalarda zamana karşı yapılan yarış bir kez daha gözler önüne serildi. 
Dr. Bedri Bilge anısına düzenlenen Medikal Vaka Rallisi´ne katılmaktan onur duyduklarını belirten Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, ?İnsan hayatının korunması, özellikle hastana öncesi vakaların hastaneye yetiştirilmesi adına can siperane çalışan arkadaşlarımızın emekleri göz ardı edilemez. Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği bu yılki medikal vaka rallisini Dr. Bedri Bilge adına düzenledi. Hem kendilerini yetiştirme hem de gelecek nesillere örnek olma adına düzenlenen bu etkinliğin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Dr. Bedri Bilge´nin yetiştirdiği öğrenciler, mesai arkadaşları olarak bizler onu unutmadık. Bu tür etkinliklere her zaman olduğu gibi yine desteklerimizi vereceğiz? diye konuştu. 
Dr. Bedri Bilge Medikal Vaka Rallisi´ne Manisa CBÜ Rektörü Kemal Çelebi, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Yönetim Kurulu, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül, Dr. Bedri Bilge´nin eşi Dilara Bilge de katıldı. 



Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

Kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 14.05.2018 16:41:09 724 0
Tarih: 14.05.2018 16:41 Güncelleme: 14.05.2018 16:41
Haberi Sesli Oku