SARUHANLI - Turgutlu Belediyesinin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan, Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi genç çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor.

Nişan ve düğün sezonun yoğunluk kazanmasıyla birlikte nişan elbisesi ve gelinlik ihtiyacı olan gelin adaylarına destek Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezleri tarafından sağlanıyor. Farklı birçok modelin yer aldığı merkezde vatandaşlar tarafından bağışlanan nişanlık ve gelinlikler yıkama, temizleme ve dezenfekte işlemlerinin ardından ihtiyaç sahibi genç çiftlerin kullanımları için hazır hale getiriliyor.

Nişan ve düğün hazırlığı yapan, ihtiyacı olan gelin adayları Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezlerinin Yeni Mahalle Şubesine giderek beğendikleri nişanlık ve gelinliği ücretsiz olarak alıp kullanabilirler.

Nişan yapacak ve evlenecek çiftlere yönelik hayata geçirilen çalışma hakkında konuşan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Ortak yeni bir yaşam kurmak için adım atan genç çiftlerimize Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezimiz aracılığı ile desteğimizi sürdürüyoruz. Bir ayı aşkın süredir nişan ve düğün hazırlığı yapan çiftlerimize yönelik başlattığımız çalışma ile nişan ve gelinlik ihtiyacı olan pek çok gelin adayımıza ulaşarak en mutlu günlerine ortak olduk ve genç çiftlerimizin bu mutluluklarına ortak olmaya da devam edeceğiz. Merkezimize nişanlık ve gelinlik bağışlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, nişanlanacak ve evlenecek tüm çiftlerimize şimdiden mutluluklar dilerim” dedi.



4 yaşındaki Yusuf 350 metrelik Darkale Kanyonu'nu geçti

Düğüne geç kalana sulu ceza

Lütfiye Mahallesi Sakinlerine önemli duyuru!..

Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 25.07.2020 15:40:00 3755 0
Tarih: 25.07.2020 15:40 Güncelleme: 25.07.2020 15:40
Haberi Sesli Oku