Anahtar Kelimeler: Dosso Dossi Türk mankenleri

MAGAZİN - Dosso Dossi Fashion Show´a sayılı günler kala, defilede görev alacak Türk mankenler de belirlenmeye başladı. Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends Theme Park ortaklığında gerçekleştirilecek defilede, ünlü top model Adriana Lima, Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros ve Izabel Goulart´a 50 Türk manken eşlik edecek.
The Land of Legends Theme Park´ta özel olarak hazırlanacak podyumda 9 Haziran´da yürüyecek olan Türk mankenler arasında Didem Soydan, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan, Begüm Yılmaz ve Cansu Melis Karakuş da yer alacak. Defilenin konseptini ve koreografisini ise ülkemizde ve yurt dışında gerçekleştirdikleri organizasyonlarla adlarını sıkça duyuran koreograf ve konsept danışmanları Öner Evez ile Yakup Biçer hazırlıyor.
Dünyanın sayılı moda şovlarından biri haline gelen Dosso Dossi Fashion Show´da görev alacakları için heyecanlı olduklarını belirten mankenlerden Didem Soydan, ?Her yıl büyük bir titizlikle hazırlanan Dosso Dossi Fashion Show, dünyaca ünlü modellerin yer aldığı defileleriyle aklımda. Bu şovun içinde görev almak ve seçilmek coşku verici? dedi.
"İple çekiyoruz"
Dosso Dossi Fashion Show´a hayranlığını dile getiren Cansu Melis Karakuş ise ?Mankenliğe ilk başladığım zamanlardan bu yana, baş manken olarak gelen modeller ve defilenin büyüklüğü beni çok heyecanlandırıyor. Bence, Türkiye, sektör ve biz modeller için en önemli, en renkli ve en büyük moda organizasyonu. Defileyi her sene iple çekiyoruz ve her sene birbirinden güzel oluyor? dedi.
?Türk mankenler için fırsat"
Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, The Land of Legends Theme Park ortaklığında gerçekleştirilecek defilenin Türk mankenler için de önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Eraslan, ?Victoria´s Secret´in ünlü modelleri nedeniyle dünyanın gözü bu defilede olacak. Türk mankenlerin kariyerleri için faydalı olacağına inanıyorum? dedi.
Dosso Dossi Fashion Show içinde yer almaktan gurur duyduklarını belirten Koreograf Öner Evez ise ?Dünyada bir benzeri olmayan bu şovu gerçekleştirmek, heyecan duyduğumuz ve bir o kadar da gururlandığımız bir çalışma. Ülkemiz ve sektör açısından da çok önemli bir etkinlik? dedi.



Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Somalı şehit madencinin kızı Betül, pilotluk hayaline kavuştu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Vefat…

Aigai antik kentinde sağlık için yürüdüler

Turgutlu'da kamyonet takla attı: 2 yaralı

Muaythai Zafer Kupası'nda Saruhanlı fırtınası!

CHP Genel Başkanı Özel, Ferdi Zeyrek'in kızı Nehir'in üniversiteye kaydını yaptırdı

Tel sergiyle üzümün kalitesi 1 numara yükseliyor

Almanya’da yürümekte zorlanırken, Türkiye’de yeniden bisiklete bindi

Ayşe Begüm Onbaşı ve Can Derviş'ten Türkiye Şampiyonası'nda Çifte Altın

Torbalı'da eğitim uçağı düştü… Pilot adayı öldü!

Saruhanlı’da Vefat… Mahalleyi yasa boğan ölüm!..

Hande Ünsal Selendi’de konser verdi

Yakalanmasalardı 30 Ağustos öncesi ülkeyi kana bulacaklardı

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 2.06.2017 06:25:16 1363 0

Tarih: 02.06.2017 06:25 Güncelleme: 02.06.2017 06:25
Haberi Sesli Oku
3.09.2025 09:05:00