AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Doğu Caddesi üzerinde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

Doğu Caddesi üzerinde esnafları ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi`ye İl Başkanı Murat Baybatur, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Ziyaretleri sırasında kısa bir açıklamada bulunan Tanrıverdi, “12 Mart akşamı Kapalı spor salonunda bir şölen havasında projelerimizi halkımıza tanıtmış olacağız. Hemşerilerimizi proje tanıtım toplantısına davet ediyoruz. Projelerimizin sayını 45 ile sınırlandırdık. Ancak bunu detaylandırdığımız zaman 245 projeye çıktığını göreceksiniz. Manisa ilk defa büyükşehir belediyesi oldu. İlk defa büyükşehir olan Manisa’mızın plaka numarasına uygun numaratajla bu projelerimizi tanıtmış olacağız.

Manisa’mızın, hemşerilerimizin ihtiyacı olan dev projelerimiz var. Hemşerilerimiz elbette 12 yıldan beri bizi tanıyorlar, 5 yıllık Yerel Yönetimler Başkanlığım var. Oradaki bilgi birikimimin de ne olduğunu biliyorlar. İnşallah 31 Mart itibariyle bu projelerimizi uygulama aşamasına geçeceğiz. Bu projelerimiz sayesinde marka şehirler, mutlu şehirler mutlu insanlar oluşmuş olacak. Dolayısıyla hemşerilerimiz mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamlarına devam edecekler.” diye konuştu.

AK Partinin oy oranı hakkında da konuşan Tanrıverdi, "Oy oranımızda %45’i aşacak gibiyiz. Köy ve beldeyken mahalleye dönüşmüş yerleşim merkezlerimiz ile şehir merkezindeki mahallelerimizde yaptığımız toplantılarda büyük teveccüh gösteren hemşerilerimizin kendi iradesiyle en düşüğü %70 diyen var, %80 diyen var, %90 diyen var. Bu açıdan ortalamasını aldığımızda 45 olan plakamızın üzerine %10 da refah ve mutluluk payı koyduğumuzda, %55’lik bir oy oranıyla ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyor ve ümit ediyoruz." dedi.

Kendisi için 30 Mart yerel seçimlerinde ikinci ve üçüncünün kim olduğunun önemli olmadığını söyleyen Tanrıverdi açıklamasına şöyle devam etti;

“Bizim için ikinci üçüncü kim olur önemli değil. Zaten kendi aralarında ben ikinciyim öbürü hayır ben ikinciyim diye beyanda bulunuyorlar. Önemli olan Manisamız için birincinin kim olduğudur. Dolayısıyla ikinci şu olmuş bu olmuş bizim için bir şey ifade etmiyor. Ama yarışta geri kalmış, sandıktan çıkamamış arkadaşlarımızın görüşlerini çalışmalarımızda alacağız. Onlarında Manisa için hedefleri ve projeleri varsa ki, şuana kadar ciddi anlamda bir projelerinin olduğunu görmedim ama varsa onları da dikkate alacağız. Bu şehir bizim. Bu şehirde birlikte yaşıyoruz, bu şehri de birlikte yöneteceğiz.”



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 11.03.2014 17:06:04 519 0
Tarih: 11.03.2014 17:06 Güncelleme: 11.03.2014 17:06
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri