AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Doğu Caddesi üzerinde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

Doğu Caddesi üzerinde esnafları ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi`ye İl Başkanı Murat Baybatur, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Ziyaretleri sırasında kısa bir açıklamada bulunan Tanrıverdi, “12 Mart akşamı Kapalı spor salonunda bir şölen havasında projelerimizi halkımıza tanıtmış olacağız. Hemşerilerimizi proje tanıtım toplantısına davet ediyoruz. Projelerimizin sayını 45 ile sınırlandırdık. Ancak bunu detaylandırdığımız zaman 245 projeye çıktığını göreceksiniz. Manisa ilk defa büyükşehir belediyesi oldu. İlk defa büyükşehir olan Manisa’mızın plaka numarasına uygun numaratajla bu projelerimizi tanıtmış olacağız.

Manisa’mızın, hemşerilerimizin ihtiyacı olan dev projelerimiz var. Hemşerilerimiz elbette 12 yıldan beri bizi tanıyorlar, 5 yıllık Yerel Yönetimler Başkanlığım var. Oradaki bilgi birikimimin de ne olduğunu biliyorlar. İnşallah 31 Mart itibariyle bu projelerimizi uygulama aşamasına geçeceğiz. Bu projelerimiz sayesinde marka şehirler, mutlu şehirler mutlu insanlar oluşmuş olacak. Dolayısıyla hemşerilerimiz mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamlarına devam edecekler.” diye konuştu.

AK Partinin oy oranı hakkında da konuşan Tanrıverdi, "Oy oranımızda %45’i aşacak gibiyiz. Köy ve beldeyken mahalleye dönüşmüş yerleşim merkezlerimiz ile şehir merkezindeki mahallelerimizde yaptığımız toplantılarda büyük teveccüh gösteren hemşerilerimizin kendi iradesiyle en düşüğü %70 diyen var, %80 diyen var, %90 diyen var. Bu açıdan ortalamasını aldığımızda 45 olan plakamızın üzerine %10 da refah ve mutluluk payı koyduğumuzda, %55’lik bir oy oranıyla ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyor ve ümit ediyoruz." dedi.

Kendisi için 30 Mart yerel seçimlerinde ikinci ve üçüncünün kim olduğunun önemli olmadığını söyleyen Tanrıverdi açıklamasına şöyle devam etti;

“Bizim için ikinci üçüncü kim olur önemli değil. Zaten kendi aralarında ben ikinciyim öbürü hayır ben ikinciyim diye beyanda bulunuyorlar. Önemli olan Manisamız için birincinin kim olduğudur. Dolayısıyla ikinci şu olmuş bu olmuş bizim için bir şey ifade etmiyor. Ama yarışta geri kalmış, sandıktan çıkamamış arkadaşlarımızın görüşlerini çalışmalarımızda alacağız. Onlarında Manisa için hedefleri ve projeleri varsa ki, şuana kadar ciddi anlamda bir projelerinin olduğunu görmedim ama varsa onları da dikkate alacağız. Bu şehir bizim. Bu şehirde birlikte yaşıyoruz, bu şehri de birlikte yöneteceğiz.”



SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli’de Planlı ve Kalıcı Çözüm

Saruhanlı’da Vefat!..

Kaymakam Acar Taşçı Ailesi ile İftar Sofrasında Buluştu

Kemiklidere’de Yağış Mağduriyetine Büyükşehir Desteği

Saruhanlı Ülkü Ocakları İftar Programına Yoğun Katılım

Salih Dede Türbesi’nde Bakım ve Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Sarıçam Mahallesi’ne Çok Amaçlı Hizmet Binası

Saruhanlı Belediyesi Özel Sporcuları İlçeyi Gururla Temsil Etmeye Hazırlanıyor

Genel Sağlık-İş Sendikası Manisa Şubesi’nden Saruhanlı’da Anlamlı Etkinlik

ÇALTEPE MAHALLESİ’NDE GÖNÜLLER AYNI SOFRADA BULUŞTU

Saruhanlı'da vefat...

MHP İlçe Başkanı Ulu’dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’a Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Anlamlı İftar Programı

Halitpaşa Mahallesi’de Göçüğe Anında Müdahale

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Anlamlı İftar Buluşması

Kumçay’ın Debisi Zirveyi Gördü!

Başkan Cıllı Sosyal Medyadaki Çağrıya Duyarsız Kalmadı

Nuriye Mahallesi’ne Güvenlik Kamerası Sistemi Kuruldu

Yağışlar Bereket Getirdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 11.03.2014 17:06:04 553 0
Tarih: 11.03.2014 17:06 Güncelleme: 11.03.2014 17:06
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri