Son Dakika

ALAŞEHİR - Alaşehir Devlet Hastanesinde 1990 yılında hemşire olarak göreve başlayan Filiz Erbayraktar, 1993 yılında aynı hastanede doğan oğlu Arif Erbayraktar ile şimdi mesai arkadaşı oldu. Yıllarca oğlunun doktor olmasını ve aynı hastanede görev yapmayı hayal eden Erbayraktar, hayalinin gerçekleşmesinin gururunu yaşıyor.
Alaşehir Devlet Hastanesinde 1990 yılında göreve başlayan ve 28 yıldır aynı hastanede görev yapan hemşire Filiz Erbayraktar´ın oğlu Arif Erbayraktar, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimini tamamladıktan sonra yaptığı tercihle annesinin uzun yıllar görev yaptığı hastaneye doktor olarak atandı. 
Doktor oğlu ile aynı hastanede mesai arkadaşı olarak çalışmanın büyük bir gurur olduğunu kaydeden anne Filiz Erbayraktar, "Alaşehir Devlet Hastanesi´nde 1990 yılında göreve başladım. Oğlum Arif ise 1993 yılında yine bu hastanede dünyaya geldi. Arif, ilk ve ortaokul yıllarında hastanede görevli olduğum zamanlar sürekli benim yanıma gelir giderdi. Yanıma her gelişinde, oğlumun doktor olmasını hayal eder ve bunu mesai arkadaşlarımla paylaşırdım. ´Keşke oğlum büyüyünce doktor olsa ve annesinin yanına gelse´ derdim. Zaman çabuk geçiyor tabi. Oğlum üniversite sınavına girdiği dönemde sınav sonuçlarını bekliyorduk. Sonuçların açıklanacağı gün nöbetim vardı. Oğlumun sınav sonucunu öğrendiğimde inanın dizlerimin bağı çözüldü. Saatlerce doğru düzgün kıpırdayamadım bile, sanki ruhum bedenimden çekilmişti sevinçten. Oğlum tıp fakültesini kazanmıştı. Fakülte eğitimini tamamladıktan sonra Alaşehir Devlet Hastanesini tercih etti ve atandı. Oğlumla aynı hastanede beraber çalışmak nasip oldu. Bunun için Allah´a şükrediyorum. Çok farklı ve güzel bir duygu? dedi.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 30.01.2018 16:57:11 691 0

Tarih: 30.01.2018 16:57

Haberi Sesli Oku