Saruhanlı’ya doğalgaz hizmeti gelebilmesi için vatandaşlardan talep edilen 335 lira abone bağlantı bedelini şu ana kadar yatıran olmadığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, BOTAŞ (Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş) Genel Müdürlüğü tarafından nüfusu 10 binin üzerindeki ilçelere doğalgaz hizmeti ulaştırılması amacıyla çalışma başlatıldı.

Bu kapsama giren ilçeler arasında yer alan Saruhanlı’da, İlçe Özel İdare Müdürlüğü’nce Ziraat Bankası Şubesinde hesap açılarak, ilçedeki elektrik abonesi sayısının en az yüzde 60’ının bu hesaba kişi başına 335 lira abone bağlantı bedeli yatırması istendi.

Aradan geçen 5 aylık süreçte söz konusu hesaba abone bağlantı bedeli yatıran olmadığı öğrenilirken, başvuru süresinin Ekim ayı sonunda sona ereceği öğrenildi.

Öte yandan Saruhanlı Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi Hüseyin Çelik, Saruhanlı’ya doğalgaz hizmetinin ulaştırılması için abone olacak kişilerden talep edilen abone bağlantı bedelinin Belediye tarafından karşılanması için Belediye Meclisi Başkanlığı’na önerge vermişti.

Saruhanlı Belediyesi ise bu çalışmada bireysel başvuruların esas alındığını, belediyenin belirli bir topluluk adına başvuru yapma hakkında sahip olmadığını, sadece işin takipçisi olabileceklerini dile getirerek, ilçe halkını bireysel anlamda abone olmaya davet etmişti.

Bu arada Saruhanlı’da doğalgaz hizmeti gelebilmesi için yapılan başvurularda yeterli sayıya ulaşıldığında BOTAŞ çalışma başlatacak. Eğer yeterli sayıya ulaşılmazsa bankaya yatırılan bağlantı bedeli işlenmiş faizi ile birlikte sahibine iade edilecek.



Bahis soruşturmasında Manisa FK’da iki oyuncu gözaltına alındı

Üniversitede 2'nci kattan düşen Selda yaşamını yitirdi

Manisa Oryantiringde fırtına gibi esti

Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 26.09.2013 18:56:23 760 4
Tarih: 26.09.2013 18:56 Güncelleme: 26.09.2013 18:56
Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri