Tarih: 07.01.2016 09:38

Diriliş Ertuğrul´a rakip ´Diriliş DiCaprio´

Facebook Twitter Linked-in

DİZİ - Türkiye´de reyting rekorları kıran dizi Diriliş Ertuğrul´a rakip okyanus ötesinden geldi. Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio´nun başrolünü paylaştığı The Revenant (Diriliş) izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Diriliş Ertuğrul´a rakip´ Diriliş DiCaprio´ - Tıkla İzle

Diriliş Ertuğrul´da başroldeki rolüyle başarılı performans sergileyen Engin Altan´a okyanus ötesinden rakip geldi.

Oscar ödüllü yönetmen Alejandro G. Iñárritu, Hugh Glass´i The Revenant (Diriliş) ile beyaz perdeye taşıyacağı ve başrolünü Leonardo DiCaprio´nun oynadığı film vizyona gireceği tarihi bekliyor.

Kayı Boy´undan Osmanlı İmparatorluğuna giden süreci anlatan Diriliş Ertuğrul Türkiye´de reyting rekorları kırarken dünyaca ünlü Oscar ödüllü yönetmen Alejandro G. Iñárritu, bu diziden etkilenmiş olacak ki The Revenant (Diriliş) ile vizyona girmeye hazırlanıyor. Ünlü yönetmenin Leonardo DiCaprio´ya rol gereği saçını ve sakalını uzattırması ayrıca konsept olarak da ´Diriliş Ertuğrul´dan mı etkilendi´ sorusunu akıllara getiriyor.

THE REVENANT (DİRİLİŞ) FİLMİ NE ANLATIYOR?

22 Ocak´ta Türkiye´deki sinema izleyicisiyle buluşacak olan The Revenant(Diriliş) filminin 19. Yüzyıl Amerika sınırında yaşanan destansı hayatta kalma mücadelesini konuyu ele  alarak, seyirciyi 1823 Amerika´sının gizemine ve tehlikesine dikkat çekiyor. Film sadece hayatın değil, onurun, adaletin, yuvanın ve ailenin içgüdüsünü de anlatıyor.

Öte yandan Michael Punke´ın kaleme aldığı The Revenant: A Novel Of Revenge kitabından beyazperdeye uyarlandı.

DÜNYANIN KADERİNİ DEĞİŞTİREN ADAM ´DİRİLİŞ ERTUĞRUL´

Teaser çekimleri Tuz Gölü´nde yapılan Diriliş Ertuğrul, 13. yüzyılda Ertuğrul Bey ve Alp´lerinin Tapınak Şövalyeleri, vahşi Moğollar ve acımasız Türkmen beylerine karşı olan mücadelelerini ve adım adım Osmanlı Beyliği´ni kurma sürecini konu alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —