Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Dilek Mahallesine Daha Verimli Su

Dilek Mahallesine Daha Verimli Su

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesinde yeni bir sondaj kuyusu açtı. Saniyede 10 litre verime sahip su elde edildi.

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesinde yeni bir sondaj kuyusu açtı. Saniyede 10 litre verime sahip su elde edildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temin edebilmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesinde yeni bir sondaj kuyusu açıldı. Saniyede 10 litre verime sahip olan kuyudan numune alınarak laboratuvara gönderildi. Yapılacak testlerin sonuçlanmasının ardından yeni sondaj kuyusuna pompa montajı ve hat bağlantıları yapılarak mahallenin kullanımına sunulacak.

“Efsane Başkan Cengiz Ergün”

Dilek Mahallesi Muhtarı Günnur Göztepe, “Mahallemde açılan sondajdan saniyede 10 litre verime sahip su çıktı. Yapılacak testlerden olumlu bir sonuç ile daha da mutlu olacağız.  Efsane Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ederim” dedi. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor