Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10657%-0,18
  • DOLAR

    32,17% 0,14
  • EURO

    35,01% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2423,35% -0,23
  • Ç. ALTIN

    3917,37% 0,00

Dilek Mahallesi´ne Ek Kanalizasyon Hattı

Dilek Mahallesi´ne Ek Kanalizasyon Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi Vatan Caddesi´ndeki yeni yerleşim alanının altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla ek kanalizasyon hattı döşedi.

SARUHANLI/DİLEK - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi Vatan Caddesi´ndeki yeni yerleşim alanının altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla ek kanalizasyon hattı döşedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki mahallelerin altyapı ihtiyacını karşılamak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi Vatan Caddesi´ndeki yeni yerleşim alanına ek kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından tamamlanan hat sayesinde yeni yaşam alanının altyapı ihtiyacı karşılanmış oldu.

?MASKİ güzel ve faydalı hizmetlere imzasını atıyor?

Dilek Mahalle Muhtarı Durmuş Karakışla, ?Mahallemizde yeni yapılan yerleşim alanına kanalizasyon hat döşeme çalışması yapıldı. İhtiyaçlarımıza hiç vakit kaybetmeden cevap veren MASKİ yetkililerinden Allah razı olsun. Büyükşehir ve MASKİ güzel ve faydalı hizmetlere imzasını atıyor. Cengiz Başkanımız bugüne kadar bir dediğimizi iki etmedi. Bizler de mahalle halkı olarak Başkanımıza sonuna kadar destek olacağız. Mahallemize yapılan tüm hizmetlerden çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ yetkililerine çalışmalarında başarılar diler, teşekkürlerimizi sunarız? dedi. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor