SARUHANLI/DİLEK - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi Vatan Caddesi´ndeki yeni yerleşim alanının altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla ek kanalizasyon hattı döşedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki mahallelerin altyapı ihtiyacını karşılamak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi Vatan Caddesi´ndeki yeni yerleşim alanına ek kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından tamamlanan hat sayesinde yeni yaşam alanının altyapı ihtiyacı karşılanmış oldu.

?MASKİ güzel ve faydalı hizmetlere imzasını atıyor?

Dilek Mahalle Muhtarı Durmuş Karakışla, ?Mahallemizde yeni yapılan yerleşim alanına kanalizasyon hat döşeme çalışması yapıldı. İhtiyaçlarımıza hiç vakit kaybetmeden cevap veren MASKİ yetkililerinden Allah razı olsun. Büyükşehir ve MASKİ güzel ve faydalı hizmetlere imzasını atıyor. Cengiz Başkanımız bugüne kadar bir dediğimizi iki etmedi. Bizler de mahalle halkı olarak Başkanımıza sonuna kadar destek olacağız. Mahallemize yapılan tüm hizmetlerden çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ yetkililerine çalışmalarında başarılar diler, teşekkürlerimizi sunarız? dedi. 



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 3.01.2019 15:13:51 651 0
Tarih: 03.01.2019 15:13 Güncelleme: 03.01.2019 15:13
Haberi Sesli Oku