Anahtar Kelimeler: Diante Levan Watkins Manisa

  Son Dakika

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi 2021-2022 sezonu öncesinde ilk transferini gerçekleştirdi. Yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yola çıkan yeşil beyazlı takımımız, 1990 doğumlu ABD’li oyun kurucu Diante Levan Watkins’i kadrosunda dahil etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, yeni sezon hedefi doğrultusunda ilk transferini yaptı. Yeşil beyazlı takımımız, Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni ile 1990 doğumlu ABD’li oyun kurucu Diante Levan Watkins’i kadrosuna kattı. Manisa BBSK kadrosuna katıldığı için mutlu olduğunu ifade eden Watkins, “Kulüp ve şehir hakkında çok olumlu bilgiler aldım. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Şampiyonluk için çalışacağım” diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Nihat Mala da imza töreninde açıklamalarda bulundu. Mala, “Bu sene iddialı bir kadro kurup, Basketbol Süper Ligi’ne yükselmeyi hedefliyoruz. Diante de istediğimiz bir oyuncuydu. Takıma katıldığı için çok mutluyuz. İnşallah iyi bir sezon geçirip, üst lige çıkacağız” diye konuştu.

Watkins’in Kariyeri

5 Temmuz 1990 doğumlu Watkins sırasıyla SO Maritime Boulogne, Germany ProA - Nuernberg ve Germany ProB - Rist Wedel formaları altında mücadele etti. France National 1 ligi ekiplerinden Union Tours'da oynayan Watkins, ligimizde daha önce Budo Gemlik ve Mamak takımlarının formasını da giydi. Diante Levan Watkins; geçtiğimiz sezon 33.12 dakika, 20.88 sayı, 7.29 asist ve 4.02 ribaund ortalamaları ile oynamıştı.



Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 10.06.2021 05:17:00 754 0
Tarih: 10.06.2021 05:17 Güncelleme: 10.06.2021 05:17
Haberi Sesli Oku