SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesi hastalara habersiz ev ziyareti uygulaması başlattı.

Başta yöneticiler olmak üzere kurulan bir ekip, hastanelerde tedavi gördükten sonra evlerine taburcu olan hastaları bir süre sonra habersiz evlerinde ziyaret ederek, sağlık durumlarını ve hastanelerden memnuniyet durumlarını, istek ve önerilerini dinliyor.

Saruhanlı Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü İsmail Alpar, bu ziyaretler sayesinde pek çok sorunu birinci ağızdan dinleyip hemen çözüm bulabileceklerini söyledi.

Uygulamanın Bakanlığa bağlı sağlık kurum ve kuruluşları tarafından sunulan sağlık hizmetlerini iyileştirmek, kaliteli ve verimli sağlık hizmet sunumunu sağlamak açısından önemli olduğunu ifade eden Alpar, hasta memnuniyetini artırmak için sağlık tesislerinde tedavi gören hastaların, sağlık sunumu ve sağlık sistemi hakkındaki duygu ve düşüncelerini, sunulan hizmetlerle ilgili beklentilerini öğrenebilme fırsatı bulduklarını kaydetti.

Ziyaretleri kendisi başta olmak üzere Hastane Başhekimi Dr. Fatma Neslim Yağlı, Müdür Yardımcıları ve hastanelerdeki bütün çalışanları gittiğini Belirten Alpar, Hastane de tedavisini görüp iyileştikten sonra evlerine taburcu olan Vatandaşlara habersiz gittiklerini dile getirdi. Alpar şöyle dedi: Saruhanlı Devlet Hastanesinden hizmet alan hastalar arasından rastgele seçilenlerin evlerinde ziyaret edilmesiyle, aldıkları sağlık hizmeti, kurumun sağlık sistemi hakkındaki duygu ve düşünceleri alınıp, varsa şikâyet ve önerilerini dinliyoruz. Her olay gibi bu olayın da suiistimal edilme tehlikesi bulunuyor. Ziyaretlere yöneticiler olarak bizzat biz geliyoruz. Buradaki amacımız üçüncü bir gözle bizim göremediğimiz hizmetteki eksiklikleri tespit etmek ve çözüm üretmek hastanemizin hizmet kalitesini arttırmak hastane memnuniyetini en üst düzeye çıkartmak” 



Sındırgı yeni yıla da depremle girdi

Turgutlu'da 2 milyon avroluk soygun kamerada: Çelik kasayı metrelerce sürüklediler

SARUHANLI’DAKİ HİZMETLER TÖRENLE AÇILACAK

Saruhanlı’da Vefat…

Ulaşım Artık Daha Güvenli: Deliçay Yatağında Düzenleme Tamamlandı

Manisa'nın yüksek kesimlerinde kartpostallık kar manzaraları

Saruhanlı Belediyesi’nden 42 Mahalleye Plastik Masa Desteği

İstanbullu öğrenciler Turgutlulu şehit aileleri ve gazileri duygulandırdı

SALİHLİLİ MADEN TEKNİKERİ 35 YILDA İNANILMAZ BİR DOĞALTAŞ KOLEKSİYONUNA SAHİP OLDU

ESTETİK ÖDÜLLERİNDE ÜNLÜ AKINI

İlginç iddia: Ankara'da yaşayan kadın, babasının Trump olduğunu iddia etti, dava açtı

Kontrolden çıkan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Otomobil uçuruma düştü

Genç sürücünün hayatını kaybettiği feci kazanın ardından tren yolu açıldı

Manisa'da terörle mücadele kapsamında 65 kişi tutuklandı

Manisa'da yılbaşı süresince 6 bin 904 personel görev yapacak

Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu

5 araçlı zincirleme trafik kazasında yaralanan sürücü kurtarılmadı

Yem kırma makinesinde çalışma yapan 26 yaşındaki genç şafta takılması sonucu öldü

Saruhanlı trafik kazası: 3 Yaralı

Çalınan koyunlar, jandarma tarafından bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 18.02.2015 17:54:52 1526 0
Tarih: 18.02.2015 17:54 Güncelleme: 18.02.2015 17:54
Haberi Sesli Oku