SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesinde, meydana gelebilecek doğal afetlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla yangın ve deprem tatbikatı yapıldı.

Devlet hastanesinde gerçekleştirilen tatbikata 112 Acil Sağlık görevlileri, UMKE ekibi ve itfaiye personeli katıldı.

Uygulanan senaryo çerçevesinde ilk olarak deprem olduğu varsayımı ile hastanenin tahliyesinin gerçekleştirildiği tatbikatta, daha sonra hastanede yangın meydana gelmesi halinde yapılacak olanlar canlandırıldı.

Tatbikat sonunda Devlet Hastanesi başhekimi Uzman Dr. Ali Osman Çağlayan Tatbikat sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, Saruhanlı Devlet Hastanesi Afet Planı çerçevesinde yıllık olarak yapılan tatbikatlardan üçünü yaptığını: bunlar Yangın tatbikatı, Yoğun bakımda hasta tahliyesi, Cerrahi Servis Hastası tahliyesi gerçekleştirildiğini söyledi.

Dr. Çağlayan, düzenledikleri tatbikatlarda, deprem ve yangın olaylarında personelin nasıl davranacağı ve neler yapacaklarını kendilerine hatırlattıklarını belirtti.



Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 14.11.2016 17:54:59 1136 0
Tarih: 14.11.2016 17:54 Güncelleme: 14.11.2016 17:54
Haberi Sesli Oku