MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu seçimler çok önemlidir. Bu seçim Adalet ve Kalkına Partisi’nden kurtuluşun yolu olacak. Türkiye’nin bölünmesine yol açan demokratikleşme paketi ihanetine son verilmesi için bu seçimler önemlidir” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Manisa’nın Saruhanlı ilçesine gelen Bahçeli, kapalı pazaryerinde halka hitap etti.

Bahçeli, konuşmasının başında ilçede ki seçmenlerin yerel seçimlerde Saruhanlı’da Serdar Yaralı’ya, Manisa Büyükşehir’de Cengiz Ergün’e oy vermelerini istedi.

Oy pusulasının en sonunda üç hilal bulunduğunu belirten Bahçeli, “Demek ki pusulanın en sonunda üç hilal varsa milletimin en son ümidi üç hilaldir” diyerek şöyle konuştu:

“Sandığa gittiğinizde geniş bir oy pusulasını alacaksınız, başından sonuna bakmanıza gerek yok, en sonuna bakın. Üç hilal gözünüze çarpacak, mührü alacaksınız, Saruhanlı’da Serdar Yaralı için vuracaksınız. Manisa Büyükşehir’de Cengiz Ergün için vuracaksınız. Belediye Başkanlığını inşallah Cenabı Allah’ın büyük lütfu ile nasip edeceksiniz.” 

Bahçeli, bu seçimlerin çok önemli olduğunu, seçimin arkasından Cumhurbaşkanlığı, onun arkasından 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin yapılacağını kaydetti.

Arka arkada gelen bu üç önemli seçimin, milletimizin geleceğinin belirlenmesinde, siyasetin yeniden şekillendirilmesinde önemli bir adım olacağını dile getiren Bahçeli, şöyle devam etti:

“Bu seçim 11 yıllık Adalet ve Kalkına Partisi’nden kurtuluşun yolu olacak. Yolsuzluğun ve rüşvetin kökünün kazındığı, kim bulaşmışsa alayının hesap vereceği, Türkiye’nin bölünmesine yol açan demokratikleşme paketi ihanetine son verilmesi için bu seçimler önemlidir. Bunu hep beraber Allah’ın izniyle başaracağız.

Bu seçimler sadece Belediye Başkan ve meclis üyelerinin seçimi olmaktan çıkmış, Türkiye’nin şu an için karşı karşıya kaldığı sorunların, iç ve dış tehditlerle karşı karşıya kaldığı, 11 yıllık Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarının her yönüyle sorgulandığı bir ortamda gerçekleştirilecektir.”

Seçimlerin 1394 seçim çevresinde yapılacağını ve 25 siyasi partinin seçimlere katılacağını anımsatan Bahçeli,  MHP’nin de Türkiye’nin her yerinde değerli adaylarıyla seçimlerde demokratik hakkını kullanacağını söyledi. 



5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 2.03.2014 18:52:46 680 0
Tarih: 02.03.2014 18:52 Güncelleme: 02.03.2014 18:52
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri