Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Develi’de “1. Geleneksel Şükür Hayrı” Yemeği

Develi’de “1. Geleneksel Şükür Hayrı” Yemeği

Saruhanlı´nın Develi mahallesinde bu yıl birinci geleneksel hayır yemeği yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

SARUHANLI/DEVELİ - Saruhanlı´nın Develi mahallesinde bu yıl birinci geleneksel hayır yemeği yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yemeğe, Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, Saruhanlı Ülkü Ocakları Başkanı Sercan avcı, Belediye Meclisi üyeleri, ve çok sayıda kişi katıldı.

Develi mahallesinde Mahalle meydanında düzenlenen hayır yemeğinde din görevlileri tarafından dualar okundu. Daha sonra davetlilere mahallenin yöresel yemeklerinden ikram edildi.

Develi Mahalle Muhtarı Hüseyin Özsavran, Dağından yağ akan ovasından bal akan bir köyde yaşamanın  ve ne kadar şanslı olduğumuzun gururunu yaşıyoruz. Bu sebepledir ki yüce rabbimize verdiği nimetlere binlerce şükürler hamdü senalar olsun. getirmek amacıyla düzenlenen dayanışma yemeğinin çok güzel bir atmosferde gerçekleştiğini belirterek, “Güzel bir etkinlik düzenledik. Hayır, yemeğimizin Üzüm hasadımızın tamamlanması ve ebediyete intikal etmiş şehitlerimizin ruhlarının hayrına yaptık. Katılan herkese ve bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Zeki Bilgin’e teşekkür ediyorum”



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor