SARUHANLI/DEVELİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Develi Mahallesi’nde 2 kilometrelik dere temizlik çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Saruhanlı ilçesine bağlı Develi Mahallesi'nde dere temizlik çalışmasına başlandı. Mahallede yapılan 2 kilometrelik temizlik çalışmasıyla, vatandaşların taşkın sıkıntısı yaşamasının önüne geçilecek.  MASKİ ekipleri tarafından yürütülen çalışma ile sağlıklı ve güvenlisu akışı sağlanacak.

“MASKİ’nin çalışmasından çok memnunuz”

Mahalle Muhtarı Hüseyin Özsavran, “MASKİ’nin çalışmasından çok memnunuz. Yıllardır bu dere temizlenmemişti. MASKİ’ye başvurmamız ile birlikte ekipler hemen temizlik çalışmasına başladı. Tarım arazilerimiz de koruma altına alınmış olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürümüz Şehnaz Başaran ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 18.09.2019 17:35:00 689 0

Tarih: 18.09.2019 17:35
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00