Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10872,6%1,78
  • DOLAR

    32,65% 0,30
  • EURO

    35,37% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2482,32% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3962,74% 0,00

Develi Köyü Muhtarı Sarıkız'a Aday

Develi Köyü Muhtarı Sarıkız'a Aday

SARUHANLI - Saruhanlı'nın Develi Köyü Muhtarı Hüseyin Göksu, 9 Eylül'de yapılacak Sarıkız Sulama Birliği Meclis üyeliği seçimlerinde, Meclis üyesi seçilmesi halinde Birlik Başkanlığı'na adaylığını koyacağını bildirdi.

MUHTAR GÖKSU SARIKIZ’A ADAY

 

SARUHANLI - Saruhanlı’nın Develi Köyü Muhtarı Hüseyin Göksu, 9 Eylül’de yapılacak Sarıkız Sulama Birliği Meclis üyeliği seçimlerinde, Meclis üyesi seçilmesi halinde Birlik Başkanlığı’na adaylığını koyacağını bildirdi.

 

Develi köyü muhtarı ve aynı zamanda Sarıkız Sulama Birliği Meclis ve Encümen üyesi Göksu, gazetecilere yaptığı açıklamada 9 Eylül’de yapılacak Birliğin meclis üyeliği seçimleri öncesi adaylık başvurusunu yaptığını belirtti.

 

9 Eylül tarihinde 47 kişiden oluşan birlik meclisinin seçileceğini, 18 Eylül’de Birlik Meclisi’nin Birliğin yeni Başkanını seçeceğini ifade eden Göksu şunları kaydetti;

 

“Meclis üyeliği için müracaatımı yaptım. 47 kişilik meclise girersem 18 Eylül Salı günü yapılacak Birlik Başkanlığı seçiminde, Başkan adaylığımı koyacağım. Ben yıllardır bu işin içindeyim. Geçmişten beri Sarıkız’ın çeşitli kademelerinde görev aldım, Birliğin çalışma sistemini ve yapısını çok iyi biliyorum. Bu bakımdan Birlik Başkanlığı’nı en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum.”

 

Öte yandan Sarıkız Sulama Birliği Başkanı Halim Akyılmaz, önümüzdeki seçimlerde aday olmayacağını belirterek hem Sarıkız Sulama Birliği Başkanlığı’nı, hem de Lütfiye köyü muhtarlığı görevini bırakacağını açıklamıştı.

 

İshakçelebi Beldesi Belediye Başkanı Hakan Ulak da geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, meclis üyesi seçilmesi durumunda kendisinin de Sarıkız Sulama Birliği Başkanlığı’na aday olacağını ifade etmişti.

 

Bu arada Sarıkız Sulama Birliği yetkilileri 11 Haziran’da başlayıp 22 Haziran’da sona erecek olan Meclis üyeliği adaylığına çok sayıda başvuru geldiğini bildirdiler.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor