Anahtar Kelimeler: Projede Çalışma Başladı

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından 2015 yılı Aralık ayı Meclisi´nde kamuoyuna tanıtımı yapılan ve Manisalılarda büyük heyecan uyandıran Manisa Prime Projesi için ilk adım atıldı. 5 yıldızlı otel, alışveriş merkezi ve sosyal donatılarıyla Manisa´ya değer katacak projenin yıl içinde temelinin atılmasının planlandığı belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin Saruhan Otel önünde bulunan atıl durumdaki arsaya yapmayı planladığı ?Manisa Prime? adlı otel ve alışveriş merkezi projesine ilk kazma vuruldu. Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi´nin Aralık ayı toplantısında projenin onaylanmasının ardından harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yıllardır atıl durumda bekleyen arsada temel işlemlerine başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından Aralık ayı meclis toplantısında tanıtılan ve kamuoyunda büyük heyecan uyandıran projenin yıl içinde temel atma töreninin yapılmasının hedeflendiği belirtildi.

Projede yok yok

Manisa´ya 5 yıldızlı otel ve alışveriş merkezi kazandıracaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projenin içeriğiyle ilgili şu bilgileri verdi: ?Projemiz; 5 yıldızlı ve 210 odalı otel olarak 19 kat üzerinden planlandı. İçerisinde 550 kişilik restoran, 450 kişilik balo salonu, 500 kişilik toplantı salonu, bin 500 metrekare üzerine kurulu SPA güzellik merkezi ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Proje içerisinde ofis kısmı 13 katlı olarak planlandı. A Plus açık ofis, 10 kat olacak ve içerisine de 600 metrekarelik bürolar tasarlandı. AVM noktasında ise 14 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Bunun 8 bin 830 metrekaresi bodrum kat, 4 bin 125 metrekaresi ise zemin katta bulunuyor. Projenin orta kısmı ise tamamen açık olacak.?



‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...

Entübe edilmişti... Hastaneden Gülşah Durbay ile ilgili yeni açıklama!

Saruhanlı Belediyesinden Mahallelere Plastik Masa Desteği

Yapay zekanın "dijital Türkiye" yolunda lokomotif güç olması bekleniyor

Anne-kıza 2 yıl arayla kalp kapağı ameliyatı

Altınordu’da hedef ilk galibiyet

Uyuşturucu taciri jandarmadan kaçamadı

İsrail'in rahat durmaya niyeti yok: Lübnan'ı bir kez daha vurdular

Aren bebeği ölesiye darp eden caninin yargılanmasına devam edildi

İntihar sanılan olayda ‘miras' cinayeti çıktı: Anne, baba ve ağabeyini öldürüp intihar süsü verdi

Dehşete düşüren olayda baba ve oğlu tutuklandı

Sandalyede otururken bıçaklanarak öldürülmüştü: 17 yaşındaki sanığa 20 yıl hapis

Feci kaza: Otomobilin çarptığı 3 kişi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 12.01.2016 17:16:24 694 0
Tarih: 12.01.2016 17:16 Güncelleme: 12.01.2016 17:16
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri