DEÜ’LÜ SPORCULARDAN BİSİKLETTE BÜYÜK BAŞARI 

Dokuz Eylül Üniversitesi, Yol ve Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonalarında elde ettiği derecelerle spordaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), Türkiye Üniversite Spor Federasyonu tarafından 13–15 Nisan tarihleri arasında Alanya’da düzenlenen Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası ile 15 Nisan’da gerçekleştirilen ÜNİLİG Dağ Bisikleti Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. DEÜ’lü sporcular, bireysel ve takım kategorilerinde elde ettikleri derecelerle üniversitelerini gururlandırdı.

YOL BİSİKLETİNDE BİREYSEL ŞAMPİYONLUK VE TAKIM BAŞARISI

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nda Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi Kaan Soylu Özkalbim, erkekler bireysel kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

Takım klasmanında ise DEÜ; hem erkeklerde hem de kadınlarda Türkiye üçüncülüğü elde ederek kürsüde yer aldı.

Şampiyonaya erkeklerde 16 üniversiteden 56 sporcu, kadınlarda ise 11 üniversiteden 27 sporcu katıldı.

DAĞ BİSİKLETİNDE TAKIM ŞAMPİYONLUĞU

ÜNİLİG Dağ Bisikleti Şampiyonası’nda da başarılı bir performans sergileyen DEÜ’lü sporcular, önemli dereceler elde etti.

Erkekler bireysel kategorisinde Serdar Kara Türkiye ikincisi olurken, erkek takım klasmanında Dokuz Eylül Üniversitesi Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

Yarışmalara erkeklerde 14 üniversiteden 49 sporcu, kadınlarda ise 10 üniversiteden 25 sporcu katılım sağladı.

SPORDA İSTİKRARLI YÜKSELİŞ

Dokuz Eylül Üniversitesi, farklı bisiklet disiplinlerinde elde ettiği bu derecelerle sporda güçlü ve istikrarlı konumunu bir kez daha ortaya koydu. Üniversite, öğrencilerinin sportif gelişimlerini destekleyen yaklaşımıyla ulusal düzeyde başarılar elde etmeye devam ediyor.



CHP’li Bekir Başevirgen: “Cumhurbaşkanını Korumanın Aylık Bedeli, 37 Bin 732 Emeklinin Maaşına Denk”

SARUHANLI BELEDİYESİ ESKİYENİ ATMAYIP YENİLİYOR: PARKLAR YENİDEN HAYAT BULUYOR

CHP Saruhanlı İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Geniş Katılımla Gerçekleştirildi

DEÜ’LÜ SPORCULARDAN BİSİKLETTE BÜYÜK BAŞARI

Komşular arasındaki gürültü kavgası kanlı bitti: 2 ölü

Saruhanlı Belediyesi'nin Ulaşım altyapı çalışmaları devam ediyor

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Otomobil kanala uçtu: 2 ölü, 5 yaralı

SARUHANLI’DAN ÇANAKKALE’YE ANLAMLI ZİYARET

Zeytin üreticilerine "Halkalı leke" uyarısı

Düğün Salonu Deposunda Şüpheli Ölüm: 47 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da çiftçilere eğitim programı düzenlenecek

Turgutlu Belediyespor Sezonu 2’nci Tamamladı: Hedef Play-off Şampiyonluğu

SARUHANLI’DA CHP ÜYE EĞİTİMİ VE PARTİ PROGRAMI ANLATILDI

Sultanlar Ligi'nde şampiyon Vakıfbank oldu

Bağ evinde yangın: 1 ölü

Meteoroloji hava durumunu açıkladı: Batı'da bahar, Doğu'da sağanak

Kurtulmak için çabaladı ama kapılar açılmadı! Genç doktor, alev alan otomobilden çıkamadı

Otomotiv devinin İzmir'deki fabrikası tamamlanma noktasında: Nisan'da üretim hedefleniyor

UMUT AKYÜREK YORUMUYLA DUYGULARA HÜKMEDİYOR “BEN ÖLEM YAR”

Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 21.04.2026 11:09:00 0
Tarih: 21.04.2026 11:09 Güncelleme: 21.04.2026 12:50
Haberi Sesli Oku