Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Dere Temizlik Çalışmaları İle Taşkın Sorunları Çözülüyor

Dere Temizlik Çalışmaları İle Taşkın Sorunları Çözülüyor

MASKİ Genel Müdürlüğü Gölmarmara ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde yaklaşık 3 kilometrelik dere temizlik çalışması yaptı.

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü Gölmarmara ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde yaklaşık 3 kilometrelik dere temizlik çalışması yaptı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde çevreci çalışmalarını sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Gölmarmara ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde yaklaşık 3 kilometrelik dere temizlik çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile hem oluşabilecek taşkınlara karşı önlem alınırken, hem de dere yatağında biriken maddelerin kötü koku oluşturması engellendi.

“Büyükşehir ve MASKİ Sahada”

İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Fesih Karabey, “Mahallemizde bulunan derede biriken maddeler pis koku yayılmasına neden oluyordu. Yağışlı havalarda su yükseliyordu ve çevredeki arazilerin de zarar görmesine neden oluyordu. Yapılan temizlik çalışması ile bu sorunların ortadan kalkacağına inanıyorum. Büyükşehir ve MASKİ sahadalar. Bu çalışmalar önem arz ediyor. Emek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor