Anahtar Kelimeler: Depremzede çocuklara yüzme eğitimi

Depremzede çocuklara yüzme eğitimi
Aydın’a deprem bölgesinden gelen ailelerin çocukları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yüzme eğitimi alıyor.
Asrın felaketi nedeniyle aileleriyle Aydın'a gelen depremzede vatandaşlara ve çocuklarına yönelik GSB Yurtları, Gençlik Kampları, Spor Salonları, Gençlik Merkezleri ve Yüzme Havuzu gibi farklı alanlarda Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından etkinlikler yapılmaya devam ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi dahilinde Nazilli Hacı Mustafa Efendizade ve Gevherhan Sultan GSB Yurtları’nda kalan depremzede çocuklara yüzme eğitimi başladı.
Nazilli Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek proje çerçevesinde Salı günleri Hacı Mustafa Efendizade yurdunda misafir olan çocuklar, Perşembe günü ise Gevherhan Sultan GSB yurdunda konaklayan misafir çocuklar eğitim alacak.
Faaliyete geçirilen Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi dahilinde 64 çocuğun normal hayata biran önce adaptasyonu sağlanması hedefleniyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çocukların yüzme eğitiminde kullanacakları mayo, havlu, bone ve terlik gibi malzemeler hediye edildi. İlk yüzme eğitimin sonunda depremzede çocukların morallerine moral katmak amacıyla Nazilli Gençlik Merkezi tarafından oyuncaklar hediye edildi.



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 12.04.2023 10:21:00 2557 0

Tarih: 12.04.2023 10:21
Haberi Sesli Oku
18.04.2025 12:53:00