Depremde hayatını kaybeden Alya, Salihli’de toprağa verildi

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde yıkılan binada hayatını kaybeden 8 yaşındaki Alya Özmüş, memleketi Salihli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Özmüş'ün babası ve ağabeyinin ise halen enkaz altında oldukları öğrenildi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçesindeki 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerde, Pınarbaşı Mahallesi Şehit İlbey Caddesi'ndeki yaşayan Özmüş ailesinin yaşadığı apartman yıkıldı. Kurtarma ekipleri, Kalkan Apartmanı'nda yaptıkları çalışma sonucunda Özmüş ailesinin Atatürk İlkokulu 2. sınıf öğrencisi olan kızları Alya Özmüş'ün cansız bedenine ulaştı. 8 yaşındaki Alya Özmüş'ün yakınları tarafından alınan cenazesi memleketi Manisa'nın Salihli ilçesine getirildi. Özmüş için bugün ikindide Hz. Ebubekir Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Özmüş ailesinin yakınları, Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Meslek Derneği Başkanı Yıldırım Yılmaz ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Özmüş'ün cenazesi, Karaağaç Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öte yandan, depremde hayatını kaybeden Alya Özmüş'ün babası Mehmet Özmüş ve 10 yaşındaki ağabeyi Tarık Özmüş'ün halen enkaz altında oldukları öğrenildi. Özmüş'ün annesi Nuray Özmüş'ün ise depremden etkilenmediği, enkaz başında eşi ve oğlundan gelecek güzel bir haber beklediği belirtildi.



Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

Demirci Halısı ICFE 2026 Fuarı'nda Dünya'ya tanıtılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde bir acı kayıp daha

Gelin, kaynanasına karaciğerini verdi

5 liralık anlaşmazlıkta kan aktı, eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü

Marmara Gölü'nü kurtaracak projenin ihalesi tamamlandı

Genç Mizgin gece yarısı fenalaştı, kan donduran gerçek hastanede ortaya çıktı!

Eğitimle sporu birleştirdi, Türkiye ikinciliğine ulaştı

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Akyol: "Estetik; bireylerde sağlık, sosyal ve psikolojik rahatlama sağlıyor"

Filede büyük heyecan Salihli’de başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 11.02.2023 08:39:00 1116 0
Tarih: 11.02.2023 08:39 Güncelleme: 11.02.2023 08:39
Haberi Sesli Oku