Tarih: 01.06.2012 18:43

Denizbank'tan "Altın" Gibi Fırsat

Facebook Twitter Linked-in

DENİZBANK’TAN “ALTIN” KAMPANYASI

 

SARUHANLI - Denizbank Saruhanlı Şubesi, “Altın Toplama Günleri” kampanyası kapsamında fiziki altınları mevduata kabul ederek 4-5 Haziran 2012 tarihlerinde cumhuriyet altınından küpeye, yüzükten bileziğe her ayardaki tüm fiziki altınları mevduat hesaplarında değerlendirme imkanı sunuyor.

 

Denizbank Saruhanlı Şubesi Müdürü Kenan Tahir Uncu, gazetecilere yaptığı açıklamada Müşterilerine geniş bir yelpazede yatırım seçenekleri sunan Denizkank’ın altın bankacılığında en geniş ürün yelpazesine sahip banka olma özelliği ile diğer bankalardan farklılaştığını ifade etti.

 

Denizbank’ın son olarak hayata geçirdiği “Altın Toplama Günleri” ile fiziki altınları mevduata kabul eden ilk özel banka olduğunu belirten Uncu;

 

“Altın Toplama Günleri ile müşterilerinin yastık altı olarak da tabir edilen, kiralık kasalarında veya kişisel imkanları ile muhafaza ettikleri fiziki altınlarını Denizbank mevduat hesaplarında yatırarak güvenli bir şekilde, üstelik faiz getirisiyle değerlendirmelerini sağlayan Banka, 4 ve 5 Haziran’da önemli bir etkinliğe imza atıyor” dedi.

 

- Altına yatırım daha güvenli hale geliyor -

 

Müşterilerin ellerinde bulunan kullanmadıkları veya yatırım amaçlı aldıkları takıları ve altınları Denizbank’a getirerek hesap açtırabileceklerini dile getiren Banka Müdürü Uncu, bunun direkt olarak yastık altında biriken ve kayıt içine girmeyen altının sisteme dahil edilmesi anlamına geldiğini, böylece altın yatırımının daha güvenli hale geldiğini söyledi.

 

Uncu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar yapılan uygulamalarımızda müşterilerimizin getirmiş olduğu 1 kg. ve katları şeklindeki standart külçeleri mevduata kabul edebiliyorduk. İstanbul Altın Rafinerisi ile yaptığımız işbirliği ve uzmanlığı eşliğinde Mayıs 2012’de başlattığımız ve ilk etapta 2012 Temmuz ayına kadar sürecek Altın Toplama Günlerimizde ise cumhuriyet altınından küpeye, yüzükten bileziğe her ayardaki tüm fiziki altınları mevduat hesaplarında değerlendirme imkanı sunuyoruz. Tüm Türkiye genelinde 90 şubemizde başlattığımız Altın Toplama Günlerinde tasarruflarını yastık altında biriktiren bankamız müşterisi olan veya olmayan tüm yatırımcıları 4-5 Haziran 2012 tarihlerinde Denizbank Saruhanlı şubemize bekliyoruz.”

 

Şube Müdürü Uncu, Altın Toplama Günlerinden faydalanacak müşterileri bekleyen avantajları ise şöyle sıraladı;

 

Getirilen fiziki altının has altın miktarı müşterinin hesabına gram altın olarak yatırılır. Herhangi bir şekilde alım satım işlemi olmadığı için müşteriler al - sattan oluşan kur kaybını yaşamazlar. Yatırım amaçlı alınan altınları saklama derdi, çalınma korkusu olmaz. Altınlar kiralık kasada saklanıyorsa bu masraf ortadan kalkar. Hesap işletim ücreti ödenmeyeceği için masrafsızca yatırımlar korunur. Altınlar devlet güvencesindedir.

 

Muammer Kökcüoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —