Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Denizbank, Tarım Kredi Kooperatifi ile Anlaştı

Denizbank, Tarım Kredi Kooperatifi ile Anlaştı

SARUHANLI - Denizbank Saruhanlı Şubesi, İlçedeki 144 Sayılı Tarım Kredi Kooperatifi ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Denizbank Saruhanlı Şubesi, İlçedeki 144 Sayılı Tarım Kredi Kooperatifi ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Protokol imza töreninde Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan ile Kooperatif Müdürü İdris Açıkgöz, işbirliği anlaşmasına ilişkin hazırlanan belgeleri imzaladı.

Bölge Müdürü Özer, burada yaptığı açıklamada yapılan anlaşma kapsamında Kooperatif üyelerinin Denizbank’ın tarım bankacılığı alanında sunduğu avantajlardan yararlanabileceklerini belirtti.

Denizbank’ın, tarım sektörüne sağladığı finansal destekle özel sektör bankaları arasında lider konumda bulunduğunu ifade eden Özer, şöyle dedi:

“Yaptığımız anlaşma kapsamında Kooperatif üyelerine “Üretici kart” verilecek. Bu kart ile ödemelerini yılda bir kez hasat zamanında yapacak olan Kooperatif üyesi üreticiler, proje kapsamında tahsis edilen özel limitleri ile Oda, Kooperatif, Birlik mağazalarından üretici kartları ile yapacakları alışverişlerde yüzde 12 faiz oranı avantajından yararlanabilecek ve Kooperatif mağazalarından mazot, gübre, yem tarım ilacı gibi tarımsal ihtiyaçlarını 4 ay vadede sıfır faiz ile alabilecekler.”

Kooperatif Müdürü Açıkgöz ile yapılan anlaşmanın her iki kuruma ve üreticilere hayırlar getirmesini temenni etti.

Törende Denizbank Batı Anadolu Bölge Tarım Satış Müdürü Asuman Köseoğlu, Denizbank Saruhanlı Şubesi Müdürü Kenan Tahir Uncu ve Denizbank Tarım Bankacılığı Bölge Sorumlusu Muhsin Ay da hazır bulundu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor