Anahtar Kelimeler: Deniz müzesinde daveti

SARUHANLI - Fatma Semiz'in  İstanbul Deniz Müzesi içinde yer alan Fatima 1932 adlı mekanında Koruncuk Vakfı dostları Fatma Semiz’in ev sahipliğinde  “Yeni Yıla Merhaba” etkinliğinde buluştu.

Davete katılan oyuncu Nazan Şoray ile davet sahibi Fatma Semiz, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

Eğitime erişimleri risk altındaki kız çocuklarını güvenli ve donanımlı bireyler olarak hayata hazırlamak amacıyla çalışmalar yürüten Koruncuk Vakfı,  önceki gün “Yeni Yıla Merhaba” etkinliğinde Vakfın gönüllüleriyle bir araya geldi. Fatma Semiz'in  İstanbul Deniz Müzesi içinde yer alan Fatima 1932 adlı mekanında gerçekleştirilen etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Koruncuk Vakfı Genel Müdürü Oya Aydınlık, çocukların nitelikli eğitime kesintisiz olarak erişmeleri için düzenli bağışın önemine dikkat çekti. 

Aydınlık,  “Yürüttüğümüz çalışmaların merkezinde daima çocuklar yer alıyor. Koruncuk Dostlarını her ay düzenli bağış yaparak, kız çocuklarımızın gelecekleri için umut olmaya çağırıyoruz” dedi. Etkinlikte yaptığı konuşmada Vakfın her zaman yanında yer alan mütevellilere ve Koruncuk Dostlarına teşekkür eden Koruncuk Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Berkman, etkinliğin mekân ve ağırlama sponsoru olan Fatima 1932 adlı marka yaratıcısı Fatma Semiz’e desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

Davete katılan oyuncu Nazan Şoray ile davet sahibi Fatma Semiz, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Şoray," Benim için çok gurur verici birşey. Fatma hanıma da bana bu davete katılma fırsatı verdiği içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Kendisi de aynı zamanda Koruncuk Vakfına sıkça destekleri olan bir insan, bende elimden geldiğince destekleye geldim kızlarımı, onlar için neler yapabiliriz onları konuşacağız. Böyle bir organizasyonun Deniz Müzesinde yapılması da ayrı bir güzellik. Kızlarımız herşeye değer, herşey onlar için." dedi

Davetin ev sahibi İçgiaf başkanı  Fatma Semiz ise " Sivil toplum kuruluşlarının birçok sayıda sosyal sorumluluk projesini yönetip hayata geçirdiğim için, kendi çatımız altında, bu tarz projelere de her zaman ev sahipliği yapmak bizim için çok gurur verici. Genç kızlarımızın eğitime destek olabilecek her türlü organizasyonda  Fatima 1932 ailesi olarak yer almayı düşünüyoruz. Bugünde büyük bir tarihe sahip olan Deniz Müzesinde tarihi bir mekanla yer almaktan gurur duyuyoruz. Herşey kız çocuklarımız için " açıklamasında bulundu.



Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

Demirci Halısı ICFE 2026 Fuarı'nda Dünya'ya tanıtılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde bir acı kayıp daha

Gelin, kaynanasına karaciğerini verdi

5 liralık anlaşmazlıkta kan aktı, eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü

Marmara Gölü'nü kurtaracak projenin ihalesi tamamlandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 20.12.2021 00:10:00 1567 0
Tarih: 20.12.2021 00:10 Güncelleme: 20.12.2021 00:10
Haberi Sesli Oku