Anahtar Kelimeler: DENİZ GÜNGÖR OLİMPİYAT YOLUNDA

SPOR - Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Türk boksuna armağan ettiği yeteneklerden Deniz Güngör, Ankara’da bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne (TOHM) seçildi. Büyüklerde ve U22 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan başarılı boksör, olimpiyat yolunda emin adımlarla ilerliyor.

ÖZTÜRK: “SPORCUMUZA İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Deniz’in gelişimini tamamlayarak, olimpiyatlara gideceğine yürekten inandıklarını söyledi. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne seçilen sporcuların olimpiyatlara hazırlanan yetenekli, başarılı ve belirli kriterler dahilinde elit düzeyde yetiştirildiğini kaydeden Öztürk, “Bakanlığımızın projelerinden TOHM, geleceğin yıldızlarını yetiştirmeyi amaçlıyor. Bu projeyle Türkiye’nin çeşitli illerinden seçilen sporculara olimpik düzeyde eğitimler veriliyor. İl Gençliksporumuzun yetiştirdiği Deniz kardeşimizin TOHM’a seçilmesi, şehrimiz adına hem sevindirici hem de gurur verici. Zaten daha önce elde ettiği başarılarla kendisini ispatlamıştı. Bundan sonraki süreçte daha çok çalışarak, olimpiyatlarda ülkemizi temsil edeceğine inanıyoruz. Hedefimiz sporu tabana yayarken, Deniz gibi elit sporcuları ülke sporuna kazandırmak” dedi.

KILIÇOĞLU: “MANİSA’DAN TOHM’A SEÇİLEN İLK BOKSÖRÜMÜZ OLDU”

Deniz Güngör’ün antrenörü Fırat Kılıçoğlu ise “Manisa’dan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne seçilen ilk boksör Deniz Güngör oldu. Başarılı olmak için çok çalıştık. Deniz’in olimpiyatlarda olmasını çok istiyorum. Daha önümüzde zorlu aşamalar var. Hepsinin üstesinden gelip, Manisa’ya boks branşında güzel sonuçlar yaşatacağız. Bize destek olan İl Müdürümüz Yunus Öztürk’e teşekkür ediyoruz. Hedefimiz Olimpiyatlar” diye konuştu.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 31.07.2019 17:57:00 879 0

Tarih: 31.07.2019 17:57
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00